poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Pusťte se do hubnutí efektivně a jednou provždy!

Toužíte po krásné postavě bez přebytečných tukových zásob, ale stále se vám nedaří uspět? Nejtěžší bývá začátek, který si žádá spoustu odhodlání. Následuje tvrdá práce a trpělivost. Pokud budete dělat všechno správně a budete na své tělo hodní, výsledky se určitě dostaví. V článku najdete tři základní tipy pro úspěšný start této dlouhé a často trnité cesty.

Zjistěte si, jak jste na tom

V první řadě si musíte určit startovní bod, se kterým se budete v určitých časových úsecích porovnávat. Zvažte se, změřte si své rozměry a nezapomeňte si spočítat BMI. Kalkulačka pro výpočet BMI vám prozradí, jak na tom jste. I přes pozitivní výsledek v mezích tabulek se však ve svém těle nemusíte cítit příjemně. Začít se zdravým životním stylem se dá kdykoliv a těšit se můžete hlavně na pozitivní odezvu po fyzické i psychické stránce.

Základem úspěšného hubnutí je strava

Více než 80 % úspěchu při hubnutí se ukrývá ve správném jídelníčku. Krabičková dieta a dělená strava mohou být cestami, jak dosáhnout požadovaných výsledků bez zbytečně striktního omezování. Základ vždy spočívá ve správném příjmu kalorií a makroživin. Zapomínat ale nesmíme ani na minerální prvky a vitamíny. 3 diety na účinné hubnutí nabízí rychlé výsledky, ale je potřeba nezapomenout na to, že se musí jednat o trvale udržitelný životní styl.

I dieta může být účinnou cestou

Například cambridge dieta se může ze začátku ukázat jako vhodné nakopnutí do začátku. Zpozorujete výsledky a to vám dodá motivaci pokračovat a objevovat krásy zdravého životního stylu. Najednou ani hubnutí problémových partií nebude nemožné a časem zjistíte, že jste se do svého nového života plně zamilovali a ke starým návykům se už ani nechcete vrátit. Ve vašem životě by se měl objevit i přirozený pohyb, jako jsou chůze pěšky a preferování schodů místo výtahu. Zdravé návyky vůbec nejsou složité a jejich osvojení rozhodně není nic nemožného. 

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.