poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Připravte své tělo do plavek s fitness programem Clean 9

S příchodem jara a prvními slunečnými dny, kdy je na čase odložit zimní bundy, kabáty a další teplé oblečení, přemýšlíme o tom, jak se dát co nejdříve do kondice a jakým způsobem shodit přebytečná kila po vánočních svátcích a zimním lenošení v teple domova. V jarních měsících můžete začít pociťovat únavu a vyčerpání, v této době je tedy ideální čas začít nejen s hubnutím, ale také s jarní očistou a detoxikací. Promyšlený fitness program Clean 9 trvá pouhých devět dnů, během té doby by vás měl naučit správným stravovacím návykům, které povedou k trvalé kontrole nad vaší hmotností.


Základní program Forever F.I.T. je skvělým startem ke zlepšení zdraví

K prvotní očistě je perfektně vytvořený program F.I.T., díky němu získáte velmi dobrou startovací pozici k upevnění vaší optimální zdravotní stránky, pročistíte si organismus, budete štíhlejší a rozhodně se budete cítit lépe. Součástí tohoto revolučního programu je 9denní očistná kúra Clean 9, ta je vhodná právě k vyplavení toxinů z těla, očistě trávicího ústrojí a obnovení ztracené energie. Během určených dnů budete popíjet aloe vera gel, dodržovat jednoduché stravovací zásady a přidáte lehké pohybové aktivity, stačí 30 minut denně. Aktuálně se jedná o nejoblíbenější a klienty nejvyhledávanější dietní a detoxikační očistu na internetu.

 

Nastartujte své tělo do plavek za pouhých 9 dní a vyhrajte soutěž

S Clean 9 se obejdete bez výživového poradce či fitness trenéra, tento detox vám nabídne skvělé a chutné recepty, seznamy doporučených potravin, informace o velikostech jednotlivých porcí a tipy na doporučené pohybové aktivity. Nyní probíhá akce s názvem DO PLAVEK! Každý kdo se do ní zapojí během měsíce května 2017 a zakoupí si sadu Clean 9 získá milý dárek a současně bude zařazen do slosování o další ceny. Všichni aktivní členové obdrží knihu Aloe Vera od přírodního léčitele a kuchařku se zdravými výtečnými koktejly, navíc získají přístup do tajné facebookové skupiny se stejným zaměřením a 30minutovou konzultaci se členem týmu Clean 9.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.