poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Uvažujete o plastice prsou v Praze? Tento článek by se vám mohl hodit

Ruku na srdce, nebo spíš na prsa. Která žena by alespoň jednou nepřemýšlela nad dokonalostí těchto partií? Případně rovnou nad plastikou prsou v Praze? Někdy to krátkou úvahou končí, pro mnoho dalších je to ale teprve začátek. V dnešní době lze totiž realizovat téměř každou požadovanou změnu, ať jde o zvětšení, zmenšení, zvednutí či úpravu asymetrie. Zkrátka získat ňadra podle svých představ.

 

Plastika prsou jako lék na nespokojenost

Příroda holt nenaděluje úplně spravedlivě, to by ale neměl být důvod, proč se na ni zlobit! A nezávisí to jen na ní, protože krásu a dokonalost vnímáme každý jinak. Co je pro někoho nepodstatné, může pro druhého znamenat problém, často zasahující do psychické, emoční či intimní sféry. Pokud jsou příčinou těchto potíží nedokonalosti prsou, nabízí se řešení pomocí chirurgického zákroku. Mezi nejrozšířenější z nich patří:

 

Zvětšení

Vůbec nejčastější operací v oblasti nejen ženské estetické medicíny je zvětšení prsou neboli augmentace. Podle International Society of Aesthetic Plastic Surgery ji v roce 2018 podstoupilo více než 1,8 milionů žen a jejich počet každoročně roste. Během tohoto zákroku operatér zavádí implantát pod prsní sval, případně pod prsní žlázu. Je nutná celková anestezie a efekt je trvalý.

 

Na výběr jsou následující typy implantátů:

Na trhu jich existuje velké množství, s výběrem a velikostí vám vždy pomůže lékař

 

Méně invazivní alternativou je dodání objemu pomocí vlastní tukové tkáně (tzv. lipofillingu – více o této metodě zde). Výhodou je bezesporu kratší doba rekonvalescence a fakt, že se jedná o tělu vlastní “materiál”. Bohužel se ale tuk se postupně vstřebává a výsledek je dočasný. Zvětšení lze provést pouze o jednu až dvě velikosti, ne více.

 

Zmenšení

Paradoxně - i velká prsa mohou být na obtíž. Hrudníku přináší nadměrnou zátěž a následné zdravotní problémy, zároveň dokážou nepříznivě ovlivnit společenský a intimní život ženy. Plastický chirurg v tomto případě může doporučit zmenšení. Zákrok, u kterého se také neobejdete bez narkózy, vždy probíhá společně s modelací prsu.

 

Modelace

Pro ženy, které jsou spokojené s velikostí, ne však tvarem svých ňader, existuje možnost modelace prsou neboli lifting. Dokáže vyřešit prsa povislá díky těhotenství, kojení či úbytku váhy. Modelace dokáže ňadra zpevnit, napravit asymetrii, tvar prsních dvorců či vpáčené bradavky. Výsledek je dlouhodobý až trvalý a probíhá v celkové anestezii. Pokud si to žena přeje, je možné zákrok kombinovat s augmentací pomocí prsních implantátů.

 

V posledních letech je hitem také méně invazivní typ nazvednutí prsou pomocí tzv. mezonití. Metoda, která je téměř bezriziková, funguje až po dobu dvou let. Není však vhodná pro každý typ ženy.

 

Pár slov závěrem

Operace prsou, ať už jde o kteroukoliv z výše uvedených alternativ, je zásahem, který s sebou může přinášet určitá rizika. V každém případě je dobré ho dopředu velmi dobře zvážit. Pokud ale k rozhodnutí žena nakonec sama dojde, měla by si pečlivě vybrat kliniku. Odborník provádějící operaci musí být certifikovaný, k dispozici by měly být ukázky jeho práce a dobré reference. Pro mnoho klientek je důležitá i osobnost lékaře, měla by v ní vzbuzovat důvěru.

 

Máte-li pocit, že bez plastiky prsou nemůžete být, můžete se objednat na nezávaznou konzultaci. Během té s lékařem proberete vaše představy a najdete případná nejlepší řešení. Standardně ji nabízí téměř každá klinika.

 

A co vy, patříte k těm, kdo preferují přirozenost, nebo se rádi zdokonalíte pomocí plastiky? Napište nám své názory do komentářů!

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.