poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Jak na zdravý vzhled pokožky pomoci kyseliny hyalurónové

Nejdříve si musíme říct, jak by měla zdravá pokožka vlastně vypadat. Je vypnutá a hladká, bez vrásek a jizviček, bez akné a jiných nečistot. Aby naše pokožka vypadala zdravě, musí doopravdy být zdravá. Je tedy nutné jí dodávat léčivé složky a potřebné živiny, zajistit jí dostatečnou hydrataci a vyčištění.

 

Pro zdravou pokožku je nutné mít zdravé celé tělo, tedy držet se zdravého životního stylu. Základ, bez něhož nebude naše pokožka nikdy tak zdravá, jak bychom si přáli, je dostatek odpočinku, pohybu a tekutin a zdravá a pestrá strava. K němu ale musíme navíc naší pokožce zajistit ochranu před nepříznivými vlivy okolí, s nimiž přicházíme do kontaktu téměř neustále. Důležitými látkami, na které bychom při péči o pokožku neměli zapomínat, jsou především kyselina hyaluronová a kolagen.

 

Kyselina hyaluronová je pro své všestranné léčivé schopnosti hojně využívaná v medicíně. Pomáhá při léčbě artritidy, řídnutí kostí, ochabování svalů, chronické únavy nebo suchých očí. Zlepšuje nejen zdravotní stav pacientů, ale také kvalitu spánku, hojení ran, sílu svalů nebo sexuální potenci. A při jejím užívání dochází také k výraznému oživení a vypnutí pokožky. V současnosti tak kyselina hyaluronová ve formě hyaluronového séra tvoří nedílnou součást kosmetického průmyslu. Pro lepší účinky je doporučováno zvolit čistou kyselinu hyaluronovou, tak jak je obsažena v séru značky Hyalurmed. Čím vyšší koncentrace kyseliny, tím výraznější, rychlejší a také trvalejší její účinky budou.

 

Kolagen je jedním z proteinů v našem těle, který se používá i v plastické chirurgii. Díky němu je naše pokožka hydratovaná, napnutá a především zdravá.  Optimal tekutý kolagen obsahuje spolu s ním také kyselinu hyaluronovou, kyselinu listovou či vitamín C. Pokožce jsou jeho prostřednictvím dodávany veškeré potřebné živiny a ona zdravě nejen vypadá – ona zdravá doopravdy je. Optimal tekutý kolagen navíc v našem těle aktivuje vlastní kolagenovou tvorbu, takže jej naše tělo bude samo lépe a více produkovat.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.