poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Zbavte se nežádoucích chloupků (depilace cukrovou pastou) i znamének

Považujete depilaci za naprostou samozřejmost? Jak by také ne! Dnes se k ní uchyluje nejen většina žen, ale stále častěji i mnoho mužů. Obzvláště ženy si bez depilace cukrovou pastou svůj život už vůbec neumí představit. Hlaďoučké a heboučké tělo chtějí svému partnerovi nabízet nejen v plážové sezoně, ale po celý rok. Pokud i vy potřebujete odstranit nevábně vyhlížející strniště (ať už vykukuje odkudkoli), objednejte se včas na depilaci cukrovou pastou Praha. Aby byla vaše těla nejen bez chloupků, ale také bez znamének, je dobré se jich zavčas zbavit. A nejde pouze o estetickou záležitost. Znaménko, které bývá často a opakovaně vystaveno slunečnímu záření, se může změnit z neškodné nevzhledné skvrny ve zdraví ohrožující problém. Proto i na odstranění znamének Praha se objednejte včas.

Aplikujte botox a vrásky zmizí jako mávnutím kouzelného proutku

Krása není pouze o odstraňování, ale také o přidávání. Zní to sice zvláštně, ale je to tak. Tak například aplikace botoxu vám ubere vrásek. Pokud vás trápí právě tato záležitost (např. vrásky mezi obočím, na čele nebo kolem horního rtu) - účinek botoxu Praha můžete očekávat již za 2 až 5 dnů Po aplikaci. Botox dodá vašemu obličeji odpočatý vzhled, ale ne strnulý podivný výraz, jak se někdy stává u jiných nepovedených zákroků.

Krásu po celý rok vám zajistí plazmaterapie Praha

Toužíte po krásné pleti na jaře, v létě, na podzim i v zimě? Chcete se cítit fantasticky celý rok? Chcete být krásná a krásný díky bezpečné přírodní metodě? Vyzkoušejte plazmaterapii, která napomáhá tvorbě kolagenu v těle. K omlazování využívá vaši vlastní plazmu bohatou na trombocyty. Dejte vale vráskám a povolené pleti! Mějte opět krásnou pleť nejen na obličeji, ale i na krku, v dekoltu či pod vlasy. Díky plazmaterapii Praha můžete být krásnější třeba hned zítra.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.