poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Detoxikací se zbavíte parazitů

Může se to stát i vám. Možná o tom ani nevíte, ale nechtěně se můžete stát hostiteli jakýchkoliv nežádoucích parazitů. Pokud se přemnoží, jsou schopni ve vašem těle napáchat větší, či menší škody, což může vyvolat řadu zdravotních problému. Nejlépe je se těmto stavům vyhnout a účinnou prevencí ze sebe všechny nezvané parazity vyhnat. Zkuste proto raději podrobit své tělo celkové detoxikaci a očistit se. Na to pomůžou nejen přírodní bylinky a extrakty, ale přímo přípravky k tomu určené.

 

 

Odkud se berou

Přenašeči nejrůznějších parazitů mohou být přímo vaši domácí mazlíčci. Ty jsou nejčastější příčinou toho, jak tyto nemilé hosty získat. Kromě zvířat se ale lidé mohou nakazit prostřednictvím toho, co konzumují, ať už jde o nápoje nebo potraviny. Zdrojem nákazy mohou být i věci nebo veřejně dostupná místa. Parazity lze odhalit tak, že se vám spustí rýma či slzení, objeví se vyrážka. Někdy můžete být často nemocní, velmi unavení, bolí vás klouby, máte zácpu nebo průjem. Mezi další příznaky patří nervozita, nespavost, váčky pod očima nebo nechutenství. Parazité napadají různé orgány, tedy nejen tlusté střevo, ale také játra, svaly, žaludek, plíce nebo kůži. Protože oslabují imunitu, je třeba se proti parazitům bránit.

 

 

Účinná pomoc

Jestliže se chcete zbavit parazitů, použijte takový prostředek, který nemá vedlejší reakce. Můžete vyzkoušet Detoxic proti parazitům, který má za sebou celou řadu klinických studií a má certifikací od zdravotnických orgánů. Můžete ho použít i bez lékařského předpisu. Obsahuje řebříček, který podporuje hojení, čistí krev a je protizánětlivý. Zeměžluč zase léčí rány a obnovuje poškozené orgány. Hřebíček zase působí antisepticky a obnovuje střevní mikroflóru. Díky kombinaci složení se vám podaří vyčistit se od parazitů, zlepšit si svůj zdravotní stav, pleť a vaše únava zmizí.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.