poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Březí fenky a štěňata si zaslouží plnohodnotné krmivo

Narodila se vaší fence štěňata a vy jim všem chcete dopřát co nejkvalitnější stravu, v níž nebudou chybět potřebné živiny pro zdravý růst i pro podporu laktace? Výrobci krmiv doporučují granulovaná holistická krmiva, jež byla vyrobena z divokých zvířat, ovoce, zeleniny a bylin. Zejména v období růstu potřebují štěňata plnohodnotnou stravu, jež jim dá základ pro kvalitní, dlouhý a zdravý život.

Vynechte levné granule a konzervy s minimem masa

Štěněcí léta vyžadují dostatek pohybu, tepla a rozmanité stravy. Kdo upřednostňuje krmení ze zbytků, které odpadnou v kuchyni z plotny, měl by v důležitých životních etapách, jako jsou březí a kojící fena, narozená štěňata, velmi aktivní pes, pes senior, zvážit, zda vařená strava poskytuje psovi dostatek potřebných živin. Samozřejmě nepůjdeme do prvního supermarketu a nekoupíme granule obsahující 7 procent masa, nebo levné konzervy, v nichž bývá dokonce pouze tříprocentní masová složka.

Holistické krmivo pro psy se 75% podílem masové složky

Abychom svému psovi dodali stravu, která bude uspokojovat jeho potřeby, nebude po nich hladový a vzteklý, bude se dobře vyvíjet a jeho stolice nebude zapáchat, volíme krmiva pro psy s nadpolovičním obsahem masové složky. Kupříkladu Taste of the Wild krmiva pro psy Brit Carnilove Dog jsou určena pro rozdílné skupiny psů. Buď pro výše zmíněná štěňata, dospělé psy, kojící feny, atd. Složení odpovídá jednotlivým typům psů. Jedno mají tyto granule pro psy společné. Krmiva pro psy se vyrobějí z 75procentní masové složky, většinou z lososa a krocana. Bílkoviny z lososa a krocana, stejně jako výtažky z mušlí a chrupavek obohacené vhodným poměrem ovoce, zeleniny a bylin, utvářejí psovi svalovou hmotu i přispívají k dobré kondici.

Nezapomínejte na pamlsky a odměny

Krmiva pro psy nemusíte omezit pouze na granulovanou stravu, vyrábějí se i konzervy s vyváženým podílem masa, jakož i pamlsky pro psy a odměny. Pokud takto nastavené psí menu obohatíte o kousek syrového masa, bude váš pes nejšťastnější na světě. Zároveň se vám odvděčí dobrou náladou a perfektní kondicí, díky níž by mohl být prodloužen jeho život.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.