poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Nažehlovačky jsou ekologické, ekonomické i zajistí bezpečí dětí

I vaše dítě zvládlo tento týden proděravit čtvery kalhoty? A týden není zdaleka u konce. Jak se chovat ekonomicky a ekologicky, když dítě testuje chůzi v nových botách a zakopává, začíná jezdit na kole bez koleček, nebo zkouší skateboard?

Kdysi platilo rčení: „Dobrá hospodyňka pro pírko přes plot přeskočí.“ Příměr vyjadřoval šetrnost a hospodárnost. Dnes bychom se měly chovat stejně. Pírka sice v kuchyni nahradil silikon a v peřinách duté vlákno, stále však je kde šetřit peněženku a současně přírodu. Pojďte přestat vyhazovat dětské oblečení jen proto, že je na něm malá dírka či nevypratelný flíček. Nažehlovací záplaty vám snadno, i bez šicího stroje, pomohou vyspravit jakékoliv dětské oblečení.


Stačí žehlička, a je to!

Poznají to zejména maminky dětí, které doma neudrží ani pohádky na tabletu. A buďte za to rády, že se naše děti hýbou. Jedno zakopnutí na štěrku a na kalhotách je díra. Prudká zatáčka na kole a ze země se sbírá naše dítě, jak jinak než s dírou na kalhotách. Běžné zašití nemusí stačit. Vyhodit tyto věci ale není ekonomické, ekologické, a navíc tento pokus často končí srdcervoucím pláčem našeho potomka. Pojďte díry prostě vyspravit pomocí nažehlovačky. Tyto opravy lze provádět velice snadno. Dokonce je výsledek natolik zajímavý, že si dítě tento kousek oblečení ještě více oblíbí.


Nažehlovačky Altima zvyšují bezpečnost dětí

Nažehlovací obrázky však umí ještě více než jen opravit roztržené, či třeba flekaté oblečení dětí. Altima ve svém e-shopu nabízí reflexní nažehlovací obrázky. Ty směle aplikujte i na nepoškozené oblečení, protože jsou tady i proto, aby naše děti ochránily v rámci silničního provozu. Reflexní nažehlovačky zvyšují viditelnost dětí za šera i za tmy, a díky tomu přispívají k jejich bezpečnosti. Dětem se líbí a mnohdy udělají oblíbeným i takový kousek dětského šatníku, který jim až doposud připadal nudným.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.