poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Jak zvýšit výkonnost v posteli bez pomoci lékaře

Problémy s erekcí jsou sice ošemetným tématem, ale trápí každého muže. Někteří mají to štěstí, že se s nimi setkají až v pozdním věku, u jiných se objeví dříve. Důležité je uvědomit si, že se jich dá zbavit.

Většina mužů se stydí někomu svěřit a trápí se v soukromí. Jít k lékaři si netroufnou a své polovičce se přiznat nechtějí. Obavy ze zesměšnění jsou však zcela zbytečné, je to zdravotní potíž jako každá jiná a má své řešení.

Pomáhá pohyb i lepší životospráva

Schopnost dosáhnout erekce či udržet ji bývá narušena z různých důvodů. Někdy jsou jimi problémy čistě psychického rázu (náročný týden v práci, hádka s manželkou, ...). Pak stačí vyčkat a s uklidněním situace se většinou vylepší i výkony v posteli.

Jindy je na vině špatná životospráva. Tělo ke správné funkčnosti všech orgánů, včetně těch pohlavních, potřebuje vyváženou stravu s dostatkem vitamínů a dostatek pohybu. Škodí také kouření a přílišné množství alkoholu. U lidí, co vyznávají nezdravý životní styl, je výskyt problémů s erekcí znatelně vyšší.

Řešení slibují Kegelovy cviky

Další možností domácí léčby jsou tzv. Kegelovy cviky, které procvičují svalstvo. Používají se při řešení různých ženských problémů, ale efektivní jsou i při potížích s erekcí. Cvičení spočívá v zadržování moči při močení, je tedy velmi snadné jej provozovat. Stačí si vzpomenout při návštěvě toalety.

Pomoc ihned představují doplňky stravy

Obě výše zmíněné metody samozřejmě nezačnou fungovat okamžitě, tělu chvíli trvá, než zaregistruje změnu životního stylu a svaly se nezpevní za týden. Koho zajímá, jak zlepšit erekci rychleji, měl by si prostudovat nabídku doplňků stravy bez předpisu od lékaře.

Na trhu je několik různých generik – tedy přípravků, které obsahují stejné účinné látky jako známá Viagra, ale prodávají se pod jinou značkou a jsou dostupné bez předpisu. Příkladem za všechny je Kamagra, která se vyrábí v podobě pilulek i gelu. Účinky se dostaví téměř okamžitě, zpravidla do 15 až 30 minut podle formy doplňku.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.