poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Jsou meditační pyramidy tak léčivé, jak se o nich povídá? Porovnáváme zkušenosti

Slyšeli jste o meditačních pyramidách? Je to místo, kde člověk může relaxovat, odpočívat, kde si může číst nebo jen tak “vypnout” a zpomalit v rychle ubíhajícím světě. V současné době se jedná o poměrně žádané zboží, lidé zkrátka hledají místo, kde mohou na chvilku zpomalit, když už nemají sílu dál běhat za rychle ubíhajícím světem. Meditační pyramidy jsou však lákavé zejména z jednoho důvodu, a sice celá řada lidí tvrdí, že se jedná o léčivé pyramidy, ovšem toto označení je nutné brát s nadsázkou. Podívejme se ale na zkušenosti těch, kteří pyramidy vyzkoušeli, a na názory odborníků.

Pokud nad meditačními pyramidami uvažujete, určitě budete chtít vědět, jaké jsou názory na tento interiérový i exteriérový doplněk mající pozitivní vliv na člověka. Názory odborníků i těch, kteří už měli možnost vyzkoušet si meditační pyramidy, vám ihned zmíníme.

Ještě je však nutné říct, jak to celé funguje, co konkrétně má pozitivní vliv na člověka. Pozitivní vliv na člověka má konkrétně pyramidální energie, která uvnitř těchto pyramid vzniká. Pyramidální energie je spojení zemské energie proudící zespoda a vesmírné energie proudící ze shora.

 

Co si o meditačním pyramidách myslí odborníci

Podle odborníků je to jen a pouze místo, kde člověk může odpočívat, relaxovat, kde je na chvilku sám sebou. Dochází zde k uvolnění a k vyrovnání. Důležité je říct, že odborníci jsou toho názoru, že mají meditační pyramidy vliv pouze na psychickou stránku člověka. Nejsou tedy léčivé v pravém slova smyslu.

 

Co si o meditačních pyramidách myslí ti, kteří je mají doma

Ti, kteří už měli možnost si meditační pyramidy (nebo také energetické pyramidy) vyzkoušet, jsou však jiného názoru. Mnozí odchází z meditačních pyramid s vědomím, že jsou tak odpočatí, jako kdyby spali několik dlouhých hodin. Jiní jsou plní energie, další mají zlepšenou imunitu a jiní jsou najednou bez stresu a napětí.

 

 

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.