poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Podle čeho vybírat náramky z minerálů?

Pokud sledujete dění v módním světě, pak jste jistě zaregistrovali, že jsou nadmíru moderní náramky z minerálů. Jedná se doslova o hit posledních měsíců, který s radostí nosí nejen ženy, ale i pánové. Zatímco někdy si dva zamilovaní koupí náramky stejné barvy jako symbol jejich lásky, jindy je náramek z minerálních kamenů dárek pro blízkého člověka. Ať už je to tak či onak, většinou se pokládá otázka, podle čeho náramky z minerálů vybírat. Hrát roli při výběru tohoto módního doplňku může celá řada věcí.

 

Vybíráme podle znamení

Náramky z minerálů se mohou vybírat podle znamení zvěrokruhu. Málokterý člověk si uvědomuje, kolik toho o nás prozradí znamení, ve kterém jsme se narodili. Může o nás prozradit naše zvyky, respektive zlozvyky i vlastnosti. Dokonce i to, jakým jsme milencem či milenkou. A kromě toho může mít znamení zásadní roli při výběru vhodného náramku z minerálů. Každý minerál je totiž určen konkrétnímu znamení a každý minerál na konkrétní znamení působí jinak účinně.

 

Vybíráme podle významu kamene

Náramky se dnes vyrábí z polodrahokamů a minerálních kamenů. Právě ty mohou mít vliv na to, jaký náramek si nakonec vybereme. Každý kámen má totiž zcela jiný význam. Například křišťál dokáže léčit po psychické stránce člověka, akvamarín je zase symbolem odvahy. Měsíční kámen pomáhá ženám při jejich těžkých obdobích (například při menstruaci nebo porodu), ametyst zase uvolňuje napětí.

 

Podle barvy

Stejně jako každý minerál, který je součástí náramku, má svůj význam, svůj význam má také barva. Náramky z minerálů si tedy jinými slovy můžeme vybírat i podle barvy. K vůbec nejoblíbenějším patří náramky bílé a černé. Zatímco náramky z bílých minerálů jsou symbolem čistoty, náramky z černých minerálních kamenů zase dokonale uzemňují a zmírňují bolest.

 

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.