poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Moderní přístroje na bázi magnetoterapie pomáhají u řady onemocnění

V dnešní době každý z nás během svého života trpí mnoha onemocněními. Tradiční postupy přitom často nezabírají a je nutné se poohlížet po nějakých alternativách a moderních řešeních. Jedním z nich je využití takzvané magnetoterapie.

 

Co je magnetoterapie?

Jde o způsob léčby, během níž se aplikují přístroje, které na lidské tělo působí magnetickými silami. Pulzy, které jsou v důsledku působení magnetického pole vysílané do postižených oblastí organismu, dokážou pozitivně ovlivňovat jejich stav a napomáhají k regeneraci a uzdravení. V současné době se magnetoterapie běžně aplikuje v lékařském odvětví, přístroje je možné využívat i doma.

 

Na jaké nemoci zabírá?

Ani zdravá životospráva vám nezaručí, že vaše tělo nepostihne nějaké závažnější onemocnění. Může to být jen jeho „opotřebováním“, ale i mnoha vnějšími faktory. Nikdy není možné vyhnout se kontaktu se všemožnými bakteriemi a viry, kvůli nimž se váš zdravotní stav rychle zhorší. Magnetoterapie je jedním z poměrně účinných řešení, pomáhá na celou řadu obtíží.

 

K vážnějším onemocněním, během nichž je magnetoterapie vhodnou léčbou, patří například infekční mononukleóza. Tato nemoc je virového původu, na člověka se obvykle přenáší z jiné osoby, a to třeba intimními kontakty. Typickými příznaky jsou vysoké horečky, zvětšené lymfatické uzliny a problémy s játry či ledvinami. Magnetoterapie bývá spolu s dalšími lékařskými postupy dobrým řešením, jak průběh nemoci pacientovi usnadnit a urychlit jeho léčbu.

 

Přístroje na bázi magnetoterapie se hodí také v případech, kdy vás trápí nejrůznější bolesti. Kupříkladu jde o časté a intenzivní bolesti hlavy, kloubů, páteře a svalstva. Kromě toho se aplikují rovněž u lidí s vysokým krevním tlakem, cukrovkou, artritickými obtížemi apod. V neposlední řadě přichází na řadu i u polyneuropatie. O tom, co je polyneuropatie, se dozvíte více na webu zivotbezbolesti.eu, kde najdete i podrobné informace o magnetoterapii a jejích účincích.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.