poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Muži a kyselina hyaluronová? Žádná novinka

V souvislosti s kyselinou hyaluronovou se nejčastěji mluví o pleti. O pleti hydratované, vyživené a vyčištěné, která je zcela bez vrásek, jizviček či akné. Kyselina hyaluronová zajišťuje snadné a rychlé vstřebávání všech látek, které pleť potřebuje. Díky ní je pleť zdravá, vypadá mladistvě a svěže. Kyselina hyaluronová pleť zároveň chrání před UV zářením a dalšími nepříznivými vlivy z okolí.

Ačkoliv se o kvalitu pleti mnohdy starají i muži, je tato vlastnost přisuzována spíše ženám. Tekutá kyselina hyaluronová má ale funkcí daleko více. Může opravdu pomoci všem, bez ohledu na pohlaví. Kyselina hyaluronová má mimo jiné protizánětlivé účinky a výrazně pomáhá také s bolestí. Je tedy vhodným doplňkem k léčbě operovaného kolene či při chronických bolestech kloubů.

 

Kyselinu hyaluronovou obsahuje také tkáně a tekutina obalující klouby. Kloubům dodává kyselina hyaluronová potřebné živiny, zlepšuje jejich pohyblivost, posiluje je a chrání je před opotřebením vlivem tření kloubových ploch. Kyselina hyaluronová také zvlhčuje oční sklivec a pojivové tkáně. Rovněž má velmi pozitivní účinky na stavbu a funkci svalů.

 

Kyselina hyaluronová je látka našemu tělu vlastní, to znamená, že naše tělo ji samo vytváří. Postupem věku a vlivem dalších faktorů je však schopnost ji vytvářet nižší a nižší. A její nedostatek se začíná projevovat na našem těle. Kosti začnou řídnout, svaly ochabovat, pokožka začně ztrácet svou pružnost a začnou se objevovat vrásky. Hrozí také artritida či zvýšená bolest kloubů a svalů. Hyalurmed kyselina hyaluronová je tak skvělým pomocníkem v boji proti stárnutí.

 

K zajištění dostatečného příjmu kyseliny hyaluronové se zaměřte na drůbeží, hovězí a nebo rybí maso, kořenovou zeleninu a také sójové produkty a tofu. Tam všude ji najdete. Můžete ji doplňovat také pomocí speciálních doplňků stravy. Důležité je mít na paměti, že v čím vyšší koncentraci je vpravována do těla, tím lepší jsou její účinky. Hyalurmed kyselina hyaluronová obsahuje čistou kyselinu hyaluronovou různých molekulových hmotností. Ta se okamžitě vstřebá do těla a její účinky se začnou projevovat už v průběhu prvních dní užívání.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.