poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Zhubněte během léta. Víme, jak na to

Lidé si většinou každý rok dávají jedno velké předsevzetí, a sice že zhubnou do léta, aby svou krásnou a zpevněnou postavu mohli ukazovat všem lidem na koupalištích či na dovolených u moře. Bohužel jen minimum z nich to dodrží. Důvodem je slabá vůle, kterou vlastní drtivá většina z nás. Lidé si však neuvědomují, že nemusí hubnout jenom do léta, ale mohou hubnout i do jiných ročních období. Na dovolenou se přece nejezdí jenom v létě, stejně tak se může postava ukazovat i v krytých bazénech. Pokud jste se nyní rozhodli zhubnout během léta, které nabízí mnoho možností sportovních aktivit, přinášíme vám několik rad, jak na to.

 

Vše začíná u správného stravování

Každý, kdo chce zhubnout nadbytečná kila, musí počítat se změnou jídelníčku. Bez správného stravování to totiž nejde. Mnozí odborníci tvrdí, že vyvážené, správné a zdravé stravování je osmdesát procent úspěchu. A o tom nejde pochybovat, jen lze souhlasit.

 

Každý den musí začít kvalitní snídaní, která do těla přinese všechny potřebné živiny, jež se postarají o energii po celý den. Poté je načase na svačinu, dále na oběd, další svačinu a večeři. Mezi jednotlivými chody se doporučuje dvouhodinová, maximálně tříhodinová pauza.

 

Nezapomínejte na pitný režim

Hubnutí jde snáz, pokud dostatečně pijete. Pitný režim je zejména v létě důležitý, pokud navíc sportujete, rozhodně na něj nesmíte zapomínat. Každý člověk by měl za den vypít minimálně dva a půl až tři litry vody, snažte se alespoň o dva a půl litru.

 

Pitný režim schvaluje čistou vodu bez bublinek a bez přidaného alkoholu. Zakázány jsou zejména sladké šťávy či sirupy. Povoleny jsou bylinkové čaje bez zbytečného slazení.

 

Bez cvičení to nepůjde

Mnozí lidé se domnívají, že dosáhnou své vysněné postavy jen s úpravou jídelníčku a s dostatečným pitným režimem. Bohužel bez cvičení to nejde. Cvičení dokáže zpevnit postavu, dokáže ji krásně vytvarovat. I když se dobře stravujete a dostatečně pijete, nezapomínejte na návštěvu fitness centra, díky kterému dosáhnete pevné postavy bez přebytečných kilogramů.

 

 

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.