poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Krásné svatební dary pro přátele

Jste pozváni vašimi kamarády na jejich svatbu a rádi byste jim k tomuto krásnému dnu darovali dárek? Společně s ostatními vašimi přáteli se můžete složit na originálním dárku vybraném na webových stránkách internetového portálu Firmy na zážitek. Na našich webových stránkách www.firmanazazitky.cz najdete bohatou inspiraci na adrenalinové, zážitkové i gurmánské zážitky. Rozhodnete-li se pro gurmánské zážitky, pak rozhodně neuděláte chybu, neboť obdarovaní si budou moci pochutnat, jak na tradiční české kuchyni, tak na delikatesách ze zahraniční gastronomie.

Ze světové gastronomie v nabídce najdete například indickou, japonskou i italskou kuchyni. S Firmou za zážitky se mohou obdarovaní vrátit také v čase do období středověku a pochutnat si na typické středověké žranici. V čase se přenesou do období 15. století a celý večer budou ochutnávat dobroty připravené podle dobových receptů. Nebude scházet ani dobová atmosféra. Romantickou atmosféru budou moci zažít také při pikniku na Hrádku. Národní park České Švýcarko a konkrétně oblast Labských pískovců je pro tuto příležitost jako stvořené. V Kristině Hrádku na ně bude čekat piknikový koš plný lahůdek i s francouzským bílým vínem.

Díky tipům na svatební dary již nebudete moci dále trávit dlouhé hodiny hledáním svatebního dárku pro vaše dobré přátele. Nezapomenutelným okamžikem v jejich společném životě se může stát rovněž projížďka po Vltavě s horkou lázní i thajská masáž pro dva, při níž si budou moci odpočinout od všech každodenních starostí, nabrat novou energii i si užít jeden druhého.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.