poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Jak podpořit zdraví s využitím přírody? Poradíme vám

O tom, že zdraví je top nedůležitější v životě každého člověka, se mluví stále častěji. Pokud i vy chcete zdraví podpořit, je a místě nevyužívat různé chemické doplňky stravy. Na místě je využít hlavně sílu přírody. Jak na to? Přinášíme vám tipy na trojici zajímavých možností.

 

Unikátní enzymy

První, na co se podíváme, je kategorie unikátních enzymů, které dokážou výrazně prospět lidskému zdraví. Tím, který máme na mysli, je Serapeptáza. Jedná se enzym, který je lidskému tělu dodávaná velmi jednoduše, a to pomocí tablet. A v čem konkrétně je unikátní? Má pozitivní vliv na celou řadu různých možných zdravotních problémů. Mezi ty hlavní patří:

 

Přírodní oleje

Když jde o olej kvalitní a přírodní, rozhodně jde o něco, co je hojně doporučováno a co dokáže pomoci i vašemu zdraví. Většina lidí zná hlavně ty nejznámější oleje, které se například používají také v kuchyni. Nejde ale o příklad jediný. Celkem zajímavou věcí je v dnešní době také oregánový olej. V čem je výjimečný? Hlavně v tom, že umí dobře bojovat proti kvasinkám, stejně jako proti různým plísním. Na podporu zdraví je také ideální volbou.

 

Superpotraviny

Tato kategorie také patří do skupiny těch přírodních. Jedná se nejčastěji o různé druhy ovoce, které umí jednu důležitou věc. A to takovou, že z těla vyloučí vše, co v něm nemá co dělat. Superpotraviny totiž obsahují mnoho takzvaných antioxidantů, které jsou pro vyčištění těla velmi doporučovány. Odstranit mohou volné radikály, těžké kovy, parazity, ale i celou řadu jiných nežádoucích látek a organismů. Tím zajistí hned dvě věci. První věc je spojena s tím, že tělo bude zdravé. Dále zajistí i tom, že bude fungovat tak, jak má. To podpoří jeho všechny celkové procesy, které v něm mají pravidelně probíhat.

 

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.