poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Mají vaše děti reflexní vestu?

Být vidět je v mnoha oblastech dobré, bavíme-li se obrazně, ale někdy to platí i doslovně. Podstatné je to především pro účastníky provozu na pozemních komunikacích. Jste-li řidič, určitě máte ve své výbavě reflexní vestu. A co vaše dítě? Je vidět, když se pohybuje venku?

 

Reflexní vesty pro děti

Reflexní vesta je (nejen) pro bezpečí dětí důležitá. Je třeba si uvědomit, že se venku pohybují i za snížené viditelnosti. Že si nehrají venku za tmy? A co cesty do školy? Minimálně v zimních měsících je ráno ještě šero, nehledě na to, že za sychravého počasí je také hůře vidět. 
Vezměte v potaz, že řidič jede určitou rychlostí, a i když nepřekračuje dovolenou rychlost (a že mnozí bohužel ano) za snížení viditelnosti může mít značný problém zaregistrovat dítě. Často si ho všimne až na poslední chvíli a pak je těžké rychle zareagovat. Díky vestě bude vaše ratolest vidět až na vzdálenost 200 metrů. Řidič ji uvidí včas a zabrzdí. 
Nezapomínejte ani na další reflexní prvky, třeba na aktovce. Nejen pro děti jsou vhodné zviditelňující pásky. Jsou jednoduché. Snadno je dáte na tašku, kočárek, kamkoliv.
Samozřejmě kromě toho, že svého potomka vybavíte na cestu do školy a ze školy vestou, nezapomeňte ho poučit (nejlépe opakovaně) o nutnosti se před přecházením vozovky pořádně rozhlédnout, zákazu přecházení na červenou atd. 


Kde koupit reflexní vestu?

Rozhodli jste se koupit reflexní vestu pro své dítě, případně pro sebe, a nevíte, kde ji sehnat? Podívejte se do internetového obchodu Altima.cz. V něm si vyberete z rozmanitých produktů. Některé jsou s potiskem, aby se i dětem líbily. Liší se rovněž zapínáním. 
V uvedeném e-shopu najdete mnoho dalších zvidelňujcícíh předmětů. Kromě oblečení to jsou prvky na kolo, přívěšky, pásky, samolepky, připínací odznaky, taháčky na zip atd. 
Ne před vším nebezpečím své děti uchráníte. Můžete však snížit pravděpodobnost, že se jim něco stane při přecházení silnice. 

Zajímavé: chrastítka pro miminka

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.