poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Vyjděte si do světa pohodlí a přirozenosti

Myšlenka vyrábět ručně atraktivní, udržitelnou obuv z pestrobarevných tkanin vznikla někdy kolem roku 2012, kdy zakladatel značky Inkkas Dan Ben-Nun při toulkách po Jižní Americe narazil na místní řemeslníky pracující právě na takovéto obuvi. Ta idea ho naprosto pohltila a po návratu domů začal realizovat svůj sen. Začaly vznikat jedinečné prvky, ručně vyráběné domorodými řemeslníky z Jižní Ameriky za použití autentických místních zdrojů textilií. Řadí se mezi ně takzvané boty espadrilky, kotníkové tenisky, anebo barevné sportovní tenisky. Navíc při výrobě každého páru je brán zřetel na životní prostředí.

Krása a funkčnost sladěná v každém detailu

Naším posláním je spojit lidi a vyrábět takovou obuv, co dokáže překonávat hranice. Myslíme nejen na funkčnost jednotlivých kousků, ale především na design, který jistě nadchne nejednoho zákazníka. Ať už se jedná o kotníkové boty zvané slip-on, kotníkové tenisky dámské, nebo jiné barevné tenisky, vězte, že z naší dílny pro vás vyprodukujeme pouze to nejlepší. Celý náš tým je úzce spjat a spolupracuje na produkci společně s lidmi, co boty vyrábějí. Snažíme se co nejvíce přiblížit zákazníkovi a díky spolupráci s nadací Trees for the Future garantujeme jeden vysazený strom za každý prodaný pár bot.

Ochrana životního prostředí je pro nás prioritou

Sami se můžete přesvědčit, že naše slova nejsou pouze holé fráze. Neváhejte navštívit naše stránky a vybrat si to nejvhodnější právě pro vás. Boty espadrilky, stejně jako zimní kotníkové tenisky, nebo letní kotníčkové tenisky vás natolik uchvátí, že je nebudete chtít sundat. Značka Inkkas prozatím vysadila více než 100 000 stromů a zapojila se tím do boje proti vylesňování deštných pralesů. Naším snem je nejen putovat po celém světě a nacházet neustále novou inspiraci, ale zároveň přinášet konečnému spotřebiteli takovou módu, která se stane sociálně odpovědnou a zároveň nadčasovou.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.