poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Jaký střih pánského prádla zvolit pro pohodlí?

Většina mužů nerada zkouší nové věci, a to i v oblasti spodního prádla. Oblíbí si jeden střih, který pak nosí pořád, ale možná se tím připravují o mnohem větší pohodlí. Podle čeho se při výběru správného střihu řídit? 

 

Džíny nebo kraťasy


Pro různé aktivity se hodí různé střihy prádla. Když plánujeme, jak svůj čas strávíme, měli bychom zároveň alespoň tušit, jaké oblečení zvolíme. S tím pak souvisí o výběr spodního prádla. Kraťasy na léto, upnuté džíny na setkání s přáteli, kalhoty do práce a sportovní šortky na fotbalový zápas s kamarády. Každé z oblečení vyžaduje jiný typ spodního prádla, které zajistí, že se budeme cítit pohodlně a zároveň dobře vypadat. Pod volné oblečení se hodí volnější střih, jako mají například trenýrky. Široké nohavičky však nebudou vypadat dobře pod upnutým oblečením, kde se bude rýsovat lem látky. Ta se navíc může shrnovat a dráždit pod oblečením kůži. Pod upnuté džíny nebo kalhoty volíme přiléhavý střih, jako mají slipy nebo boxerky s nohavičkami.

 

Na svém místě


Nejen to, jak spodní prádlo ovlivní vzhled, ale i pohodlné nošení je důležité. Muži potřebují v intimních partiích volnost a zároveň i oporu, zvlášť při sportu a pohybových aktivitách. Příliš široký střih může být na obtíž, protože nenabízí žádnou podporu a může dojít k namožení kůže. Mezi sportovci jsou tak oblíbené boxerky nebo slipy, které obepínají postavu a vše drží na svém místě. Naopak ve volném čase chceme více pohodlí a volnosti, k čemuž se skvěle hodí pánské trenýrky. Široké nohavičky jsou ideální také na letní horké dny a pod volné oblečení je volí mnoho mužů.

 

Možná patříte také mezi ty, kteří si zvykli jen na jeden střih a další už zkoušet nechtějí. Je to škoda, přinejmenším u určitých aktivit můžete zjistit, že se sami připravujete o větší pohodlí. Dejte šanci i jinému typu střihu, než jste dosud zvyklí.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.