poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Pozitivní zkušenosti s eshopem pro zdravý životní styl BrainMarket

Je-li zdravá životospráva vaše životní krédo, zcela jistě uvítáte obchod, kde najdete vše v souladu s přírodou pod jednou střechou. Právě tuto myšlenku převedl ve skutečnost internetový obchod BrainMarket, v jehož sortimentu se nachází doplňky stravy, kosmetika a drogerie. V čem je tak výjimečný?

 

Život v harmonii se zdravím a planetou

Tato BrainMarket recenze se věnuje nejen vzhledu, přehlednosti a fungování tohoto eshopu, nýbrž také jeho poslání a působení vybraných potravinových doplňků. Filozofií obchodu je zaměřit se na harmonii těla a ducha, konkrétně na stabilizaci hormonální rovnováhy. Tento křehký organismus čelí každý den negativnímu působení stresové zátěže a toxinů. K tomu, aby nedošlo k jeho výraznému narušení, vám dopomůže řada anti-estrogenních přípravků, jež naše tělo opět stabilizují. Anti-estrogenní životní styl je oproštěný od nežádoucích chemických složek, jimiž jsou pesticidy, parabeny či ropné deriváty. Ty svými biologickými účinky simulují pohlavní hormony estrogeny, které často stojí za neplodností, nádorovým onemocněním, obezitou, migrénou atd.

 

S jakými doplňky stravy neuděláte chybu?

Na webu Ecoblog se dozvíte kompletní informace týkající se testovaných potravinových přípravků BrainMax Testamento, BrainMax Natual Melatonin, Performance Magnesium a BrainMax Zinc Complex. Tyto doplňky stravy se zaměřují na prevenci civilizačních chorob, k nimž řadíme ztrátu sexuálního libida, nespavost, stresovou zátěž, napětí ve svalech a oslabení imunitního systému. Přípravky jsou složeny pouze z kvalitních surovin, jež nejsou uměle navyšovány levnými složkami. Složení je pečlivě zkombinované a v maximálně vstřebatelné formě, aby se dosáhlo co nejlepšího působení. Z toho důvodu jsou tyto doplňky stravy vhodné i pro jedince s horším trávením.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.