poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Sušička prádla přinese do domácnosti spoustu výhod, i těch zdravotních

Představte si, že přijedete z letní dovolené, naházíte špinavé prádlo k pračce a potom perete, sušíte a žehlíte několik dnů v kuse. Praní na valše je naštěstí dávnou minulostí a v současné době máte k dispozici automatické pračky, které odvedou veškerou práci za vás. O sušení se zase postará prádelní šňůra na zahradě či balkonu. Závěrem stačí prádlo vyžehlit, nicméně žehlička, která by žehlila sama, ještě nespatřila světlo světa.

Situaci dokáže zhoršit počasí. Jakmile začne pršet, prádlo venku jednoduše neusušíte, a proto doporučujeme zvážit nákup sušičky na prádlo, která se pyšní mnoha přednostmi.

 

Jaké výhody má sušička na prádlo?

V první řadě vám sušička na prádlo ušetří spoustu času. Stačí přehodit prádlo z pračky do sušičky, tedy pokud nemáte provedení 2v1, a počkat zhruba dvě hodiny. Závěrem stačí prádlo pouze poskládat a vložit do skříně, i když najdou se hospodyňky, které i vysušené prádlo ještě žehlí.

Současné spotřebiče se navíc chlubí nízkou spotřebou energie, za čímž stojí především moderní technologie a inovace, a tak se nemusíte obávat, že by vás sušička prádla finančně zruinovala. Samozřejmě se při výběru zaměřte na třídu uvedenou na energetickém štítku, jež vám prozradí více informací o úspornosti. V nejlepším možném případě sáhněte po pomocníkovi do domácnosti s označením písmenem A+. Jestliže hledáte e-shop, kde by se dala taková sušička koupit, doporučujeme podívat se na stránku https://www.expert.cz/susicky-pradla/, kde najdete spotřebiče rozdělené i podle výrobce.

 

Co všechno se dá v sušičce usušit?

Takřka všechno. V podstatě se nemusíte ohlížet na to, z jakého materiálu je oblečení vyrobeno, protože sušička je šetrná jak k bavlně, tak i vlně či saténu. Po vytažení oděvu ze sušičky budete příjemně překvapení, jak je jemné a měkké, a tím pádem se prodlužuje i samotná životnost tkaniny. Sušička prádla se doporučuje také lidem s alergií anebo citlivou pokožkou.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.