poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Zaručený tip jak nakoupit vitamíny a minerály levněji

Podzim se blíží a sluníčko pomalu zastíní podzimní mračna. Nepříjemné podzimní počasí s sebou nese mnoho bacilů pokoušející se o naše zdraví. Buďte na podzim připraveni s vitamíny, minerály, doplňky stravy a nedovolte žádnému bacilu, aby vás porazil!

 

Nikdo z nás si nemůže dovolit stonat byť jediný týden, proto je dobré nic nepodcenit a posilovat imunitu. Jelikož na podzim nám chybí chutné letní ovoce, sluníčko a pohyb, musíme jít na posilování imunity jinak. Potřebné vitamíny dodáme v doplňcích stravy prodávané v běžných lékárnách. Jaké vitamíny a doplňky stravy nám nesmí chybět?


Podzimní únavu snížíte s vitamínem B12

Vhodné je přijímat vitamíny všech skupin, ale začít musíme u důležitého vitamínu B12. Kobalamin, jak se vitamín B12 biochemicky nazývá, je důležitý pro správnou funkci krvetvorby a je nezbytný pro správné fungování nervového systému. Naleznete ho v živočišných produktech jako je maso, vejce nebo mléko, takže pokud jste vegetarián nebo vegan zřejmě máte vitamínu B12 málo. Vitamín B12 je součástí B komplexu, který koupíte v e-shopu Lékárna.cz.

 

Sluníčko vám na podzim dostatečný příjem vitamínu D3 nezajistí

Vitamín D3 (chemicky Cholekalciferol) je přirozeně se vyskytující forma vitamínu D. V létě bývá ve velké míře vytvářen v kůži při slunečním záření, ovšem na podzim a v zimě bývá s jeho přijímáním problém a nedostatek bývá vhodné řešit suplementy. Vitamín D3 má velký vliv na celkové zdraví organismu. Nedostatek tohoto vitamínu má za následek deprese, bolesti zad, sníženou obranyschopnost organismu a zvýšení rizika zlomenin. E-shop prozdravi.cz patřící pod Vivantis má ve svém sortimentu doplněk stravy MEDPHARMA Hořčík 300 mg + vitamín D3 100 tbl, který vám dodá nejen vitamín D3, ale i důležitý minerál hořčík. Hořčík je potřeba pro správnou činnost svalů, nervů a celé řady enzymů.

 

 

Vitamín C – král mezi vitamíny, díky kterému budete zdravý jako řípa

Jaký vitamín je známý pro své blahodárné účinky na zlepšení imunity? No přece vitamín C! Už i naše maminky a babičky nás v mládí nutily přijímat tablety s vitamínem C. A dobře věděly, proč to dělají – vitamín C totiž tvoří 80 % příjmu všech vitamínů.  Zvýšený příjem vitamínu C posiluje imunitní systém, zvyšuje odolnost proti nachlazení a infekčním onemocněním. Z těchto důvodů je vítaný právě v období podzimních chřipkových epidemií. Internetová lékárna Dr. Max má celou řadu doplňků stravy s vitamínem C.

 

Nakupujte vitamíny a doplňky stravy levněji

Při posilování zdraví nesmíte zapomenou ani na svou peněženku. Naštěstí díky cashbacku od Tipli na nákupech vitamínů a nejrůznějších doplňků stravy výrazně ušetříte. Tipli vám z každého nákupu na internetu vrátí část peněz zpět. A jak je to možné? Jednoduše, Tipli má totiž dohodu s více než 450 partnerskými e-shopy, ve kterých s cashbackem od Tipli ušetříte. Do bohaté nabídky patří jak internetové lékárny jako je Dr. Max, Lékárna.cz nebo prozdravi.cz, ale i populární e-shopy Mall.cz, AliExpress, eBay.com, kasa.cz nebo NOTINO.

Jediné, co musíte pro získání cashback odměny z nákupu udělat, je zadarmo se registrovat na Tipli a překliknout se do obchodu přímo z Tipli. Pak už nakupujete, jak jste zvyklí. A šetřit jedním kliknutím se vyplatí. Registrujte se na Tipli a nakupte doplňky stravy výhodněji!

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.