poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Chcete zhubnout? Poradíme vám, jak na to

Nejste spokojena se svou postavou a chcete s přebytečnými tuky něco udělat? Pokud ano, poradíme vám, jak na to. Prvním krokem je rozhodně cvičení. Právě díky němu totiž zrychlíte svůj metabolismus a také zrychlíte tempo, jakým se budou tuky spalovat. Správné je v tomto směru aerobní cvičení, kam se řadí:

Dále je dobré vědět, že spalování tuků můžete kromě sportu podpořit i jinak. Rozhodně vám dokážou pomoci prášky na hubnutí. A to takové, které jsou spojeny s podporou vašeho metabolismu. Chemie se bát nemusíte, jelikož řada z nich využívá čistě přírodního složení, což je také jedno velké plus.

Eliminujte špatné jídlo

Nadváhu nezpůsobuje jenom nedostatek pohybu, ale způsobuje ji zcela přirozeně také špatná a nezdravé strava. Proto se pokuste co nejvíce omezit takové potraviny, které v sobě mají velké množství tuků, stejně jako takové, které v sobě mají velké množství cukrů. Do jídelníčku ale nepatří ani ty s nezdravou přípravou. Aby vás nelákaly, je třeba mít nejenom silnou vůli. Můžete použít i různé tablety na hubnutí. A to takové, které dokážou eliminovat právě chutě k jídlu. Některé dokážou navíc navodit i tolik potřebné pocity sytosti, což je také jejich zajímavé plus.

Nezapomeňte na správný jídelníček

Ano, i ten je při redukčním programu nesmírně důležitý, jelikož právě i on pomůže v tom, abyste už další tukové zásoby nenabírali. Důležité je nejenom to, aby byl zdravý a vyvážený. Důležitá je rozhodně i pravidelnost vaší stravy. Co v tomto směru doporučíme, to je výživové poradenství. Důvodem je rozhodně to, že jedině tak může být daný jídelníček napsán přímo na míru vaší osobě. A to s ohledem na několik různých parametrů, kam řadíme například vaše cíle, váš aktuální denní režim, vaše zdravotní problémy, stejně jako to mohou být třeba i kalorické výdaje během všedního dne.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.