poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Imunita – doplňky stravy na její posílení

Imunita – doplňky stravy na její posílení


Obranyschopnost organismu = imunita pomáhá překonávat "nájezdy" cizích organismů - bakterií, virů, parazitů, hub, plísní a jiných pouhým okem neviditelných mikroorganismů.

 

Špatné životní prostředí, životní styl a stravování častokrát vede k oslabení imunity. Pak nezbývá než hledat prostředky na posílení imunity, abychom se vyhnuli nemocem.

 

Podpořit imunitu lze zdravou výživou, pohybem na čerstvém vzduchu, otužováním, spaním při otevřeném okně, saunováním či pravidleným pohybem. Existují také mnoho bylinek podporujících imunitu, imunonutričné houby a mnoho dalších výživových doplňků.

 

 

Stres je pro imunitní systém největší nepřítel


Výsledkem působení stresu na organismus je oslabení imunity. Jen naladěním se na pozitivní vlnu bude naše mysl vysílat ozdravné vibrace nimunitě a ta se tak začne postupně vracet do normálu.  

 

Obrazně řečeno je imunitní systém v podstatě policie, armáda a zpravodajská služba v jednom s jediným cílem - nepřipustit ohrožení organismu. Pokud by náhodou nastala situace ohrožení, imunitní systém dodržuje tento postup: rozpoznat, najít a zlikvidovat agresora (parazity, mikroorganismy aj.).
V těle rozezná cizí částice - antigeny a následně proti nim reaguje.

 

Rozlišují se dva typy imunity – přirozená (vrozená) a získaná (tělo si ji vytváří po narození, kdy se setkává s antigenem).  

 

 

Doplňky stravy


Náš obranný mechanismus můžeme podpořit i výživovými doplňky od naší matky přírody - probiotika a prebiotika, imunonutričné houby - (Cordyceps - Cordyceps, Reishi, Shitake), vitaminy - vitamin C, betaglukany, minerály, směsí bylinek.

 

Chcete, aby imunitní systém fungoval, jak se patří? Jedna z cest je používání doplňků stravy na posílení imunity, které můžete zakoupit v lekárnách.Vynikající jsou čaje na posílení imunity, Hlíva ústřičná, pastilky a další podobné produkty).

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.