poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Jak bránit padání vlasů? Víme to

I když jste ženou, neznamená to, že se vám mohou vyhnout problémy, které jsou spojeny s padáním vlasů. Ty totiž nepostihují jenom muže. Důvodem je řada různých příčin, kam se řadí:

Pokud i vy na svém hřebenu nacházíte více vlasů, než je obvyklé, je ideální čas začít tento problém řešit. Jak? Pomocí našich tipů to zvládnete celkem snadno.

Začněte s kvalitní péčí

O vlasy je nutné pečovat. O tom není pochyb. Základem je šampon, kondicionér a vlasová maska. Ve všech případech zabraňte padání vlasů primárně tím, že vše budete nejenom správně používat, ale že se zaměříte na kvalitu. Doporučujeme dát na osvědčené možnosti, které jsou spojeny s řadou pozitivních recenzí. Také je vhodné vsadit na známé a osvědčené značky.

Chtějte po vlasech, aby rostly rychleji

Je pravdou, že tím padání přímo nezabráníte, ale docílíte toho, že ztráta vlasů nebude tak viditelná. Postupem času, až samotnou ztrátu eliminujete, tak budou vaše vlasy dokonale husté. Proto neváhejte a podpořte růst vlasů. Jak a čím? Obecně k tomu pomáhají takzvané vlasové aktivátory. Jedná se o látky, které působí v oblasti vlasové pokožky, kde stimulují růst každého vlasu. Ten neroste svým obvyklým tempem, ale roste mnohem rychleji. A to je právě onen postup, kterého chcete a musíte docílit.

Nezapomínejte na vitamíny a minerály

Jistě víte, jaké jsou pro vaše tělo životně důležité a jaké je třeba v těle mít. Věděla jste, že stejné je to i u vlasů? Ano, i ty potřebují pravidelné dávky vitamínů a minerálů. Nejenom, že díky nim budou vypadat zdravě. Docílíte také toho, že nebude docházek k onomu nepříjemnému padání, kterému zcela pochopitelně budete chtít zabránit. A jak vitamíny do těla dostat? Jsou dvě osvědčené možnosti. Buď můžete změnit své stravovací návyky, nebo je možné využívat doplňky stravy.

 

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.