poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Zdravý životní styl a vyvážená strava na cestě za postavou snů

Chcete se zbavit nadbytečných kilogramů a nastartovat novou, zdravější etapu svého života? V tom případě zbystřete! Virtuální svět totiž obohatil nový food blog Fittipy.cz specializující se na zdravý životní styl a hubnutí!
Jsou lidé, pro něž je hubnutí v podstatě celoživotním evergreenem. Zhubnout se jim mnohdy i na nějakou dobu podaří. Zdůrazňujeme pojem na nějakou dobu, po jejímž uplynutí se ocitnou tam, kde svého času už byli. S ručičkou na váze balancující mezi zapovězenými ciframi a faldíky na místech, kde nemají co dělat. S vahou jako na houpačce zažívají nechvalně známý jojo efekt.

 

Toužíte zhubnout natrvalo? 

A pak tu jsou ti, kterým se zhubnout podaří natrvalo. Za cenu nemalých obětí, dřiny a velkého odříkání. Kterého se, budou-li chtít, aby se kilogramy nevrátily, už zřejmě nezbaví. Hubnutí zkrátka v závislosti na mnoha faktorech není jednoduché, a ti, jimž se to podařilo, si zasluhují obdiv. Do jaké kategorie patříte vy? Respektive byste rádi patřili? Pokud do druhé, tak jste na správné adrese. 

 

Definujte svůj problém

Základem úspěchu v boji s nadbytečnými kilogramy je zdravý životní styl. Pravidelný pohyb, dostatek odpočinku, dobrá psychická i fyzická kondice a vyvážená strava. Vše v dokonalé harmonii. A jak ji dosáhnout? V první řadě si uvědomte, co za vašimi problémy s vahou stojí? Je to stres? Nevyvážená strava? Nadměrná konzumace cukrů, tuku či alkoholu? Kombinace všeho dohromady? Ukažte prstem na viníka, definujte svůj problém a pokuste se jej odstranit. 

 

Na hubnutí bez cvičení raději zapomeňte

Nevěřte klamavým reklamám, které vám slibují zhubnout bez cvičení. K tomu, abyste zdravě zhubli, bude zapotřebí, aby váš kalorický výdej byl vyšší než kalorický příjem. A v tom vám v úvodu tohoto článku zmíněný server Fittipy.cz může být nápomocen.

 

Oddělte zrno od plev

Je totiž plný inspirativních článků, které vám ukážou cestu a správně nasměrují. Rad a tipů, jak se zdravě stravovat, zhubnout a svou novou váhu si udržet. Představuje různé půsty, detoxikační diety a formy zdravého životního stylu. Těch je totiž celá řada. Méně i více účinných. A server vám přinejmenším vám pomůže oddělit zrno od plev. Zbytek ale už bude na vás. 

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.