poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Vybíráme moderní záclony do interiéru

Možná si říkáte, že záclony do vašeho moderního příbytku nepatří. Jenže ono to tak není. Záclony nejsou záležitostí dávno minulou, právě naopak. I dnes platí, že právě díky záclonám celý interiér krásně ožije. Navíc dnešní záclony nejsou stejné jako v minulosti. Nejsou takové, jaké si je pamatujeme od babiček z prázdnin. Dnes lze sehnat skutečně moderní záclony. Vždyť doba jde i v tomto světě neustále dopředu.

 

Už to není o jednom vzoru

Je třeba si uvědomit, že dnes to není jenom o jednom vzoru, u kterého jste byli rádi, že jste ho vůbec sehnali. Jak již bylo zmíněno, doba jde kupředu i v tomto světě. Dnes je nabídka záclon na trhu opravdu nadmíru pestrá. K sehnání jsou jak kontrastní vzory, také záclony ve všech barvách duhy nebo v originálních zpracováních a s nevšedními vzory. Existují dnes záclony průhledné, záclony poloprůhledné, také záclony antialergické.

 

I když se i v tomto světě všechno posunulo sedmimílovými kroky dopředu, bohužel došlo po jedné stránce k velkému zhoršení. A sice začala se upřednostňovat estetika před praktičností.

 

Vybíráme moderní záclony

Pokud se vrhnete do výběru moderních záclon do kuchyně nebo obýváku, to nejdůležitější je materiál, z něhož jsou záclony vyrobeny. Ten vás musí zajímat nejvíce. Mezi průsvitné látky patří žakár, organza také voál nebo mušelín. Zejména zmiňovaný voál doporučujeme, jelikož je velmi odolný a trvanlivý, navíc se dobře udržuje.

 

Pokud jste spíše zastáncem lehkých látek, vybírat si budete ze záclon z bavlny, tkaného hedvábí nebo takzvaného potištěného kartounu, což je látka v plátnové vazbě. Většinou se kartoun vyrábí bělený, ale taktéž se setkáte s potiskovaným nebo jednobarevným kartounem.

 

Na trhu jsou mimo jiné k dostání taktéž takzvané crashové záclony, což jsou záclony s pomačkaným efektem, které se nemusí žehlit. Nebo batistové záclony, které mají právě zmiňovanou plátnovou vazbu.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.