poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Zlato jako investice nezklame ani v dnešní době, ba právě naopak

Zlato je odnepaměti velmi ceněným a žádaným drahým kovem. Zájem o jeho poptávku vždy roste v období, kdy investoři očekávají nějakou krizi. A ta nás nejspíše v následujících měsících a letech nemine. Zejména kvůli pandemii nového koronaviru, ale také v důsledku dalších vlivů. Proto je i dnes, kdy cena zlata strmě roste vzhůru, vhodný čas na jeho koupi.

 

Zlato neztrácí na své hodnotě

Prvním důvodem, proč investovat do zlata, je především snaha ochránit peníze před inflací a dalšími negativními ekonomickými faktory. Zatímco měna může v důsledku různých krizí velmi rychle ztrácet svoji hodnotu, jednoduše si za peníze koupíte méně, u zlata to neplatí. Cena zlata v dlouhodobém horizontu spíše roste, což platí dvojnásob v letošním roce, kdy doslova trhá rekordy. Dnes se jedna trojská unce prodává už za cca 1900 amerických dolarů. A dá se očekávat, že i nadále bude velmi stabilní a hodnota tohoto drahého kovu ještě poroste. Takže se rozhodně nemusíte bát toho, že jste vhodnou dobu pro nákup investičního zlata propásli.

 

Kde si pořídit investiční zlato?

V minulosti bylo poměrně obtížné se k investičnímu zlatu dostat. Zejména tehdy, jestliže jste byli spíše drobnými střadateli. Díky rozmachu internetu je však situace zcela odlišná. Dobrým příkladem snadného nákupu je eshop zlate-mince.cz, který je jedničkou na českém a slovenském trhu. Má bohaté zásoby švýcarských zlatých cihliček a mincí, jež mohou nakupovat velcí investoři, ale i „obyčejní“ lidé, kteří chtějí investovat své naspořené peníze bez rizika.

 

Zlato je komoditou, jež v době krize představuje ideální prostředek, jak zajistit vaše finance. Lze jej přitom kdykoliv a prakticky kdekoliv na světě směnit za peníze. Je navíc snadno přenositelné, i relativně malá hmotnost a velikost znamená značné finanční prostředky v okamžiku, kdy zlato směníte.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.