poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Chystáte se na veletrh? Pořiďte si prodejní stánek

V každém měsíci se odehrávají různé veletrhy. Pokud se na jeden chystáte i vy, ovšem ne jako návštěvník, ale jako firma prezentující své produkty a služby, neobejdete se bez reklamního stánku. V případě, že se veletrh koná ve venkovních prostorách, budete mít na takový stánek mnohem vyšší nároky, protože je nezbytné počítat s nepřízní počasí. V následujících řádcích vám představíme několik druhů stanů, které současný trh nabízí.

 

Prodejní stánek, často nazývaný i jako party stan, je přenosný, snadno se s ním manipuluje, jeho montáž i demontáž je rychlá. Jestliže se veletrh odehrává pod širým nebem, potřebujete takový stánek, jenž vás ochrání před případným deštěm, ale i slunkem a větrem. Co se rozměrů týče, nabídka je rozmanitá. Z těch menších jsou žádané rozměry 2×2 metry, z těch větších se nabízí třeba i 6×3 metry. Barvu střešních a bočních plachet můžete přizpůsobit svým firemním odstínům. Zpravidla bývají barvy modrá, červená, žlutá, zelená, bílá a černá.

 

Hexagónové stany

Připravené jsou hexagónové stany disponující hliníkovým šestihranným profilem. Vyznačují se vysokou pevností, přičemž střecha je vyrobená z nepromokavého polyesteru. Prodejní stánek se dodává se třemi bočními plachtami, takže zakryjete zadní i obě boční části, a tím ochráníte vnitřní prostor třeba před nepříjemným větrem.

 

Hliníkové stany

Reprezentativním vzhledem se chlubí hliníkový reklamní stánek, jehož konstrukce je tvořena ze čtyřhranného profilu. Opět je střecha z nepromokavého polyesteru. Větrná ochrana je o něco nižší než u předchozí alternativy, ale stále dostatečně přijatelná.

 

Ocelové stany

Jestliže hledáte spíše levné řešení, potom sáhněte po ocelovém stanu, u něhož však musíte počítat s tím, že není tak odolný jako předchozí varianty. Střecha je sice nepromokavá, nicméně ocelové stany nemají boční plachty v ceně, je nezbytné je dokoupit ještě zvlášť.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.