poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Venušiny kuličky prospívají ženskému zdraví

Pro většinu lidí je Venušina kulička pouze erotickou hračkou, avšak to je velký omyl! Kromě slasti má tato malá pomůcka velmi pozitivní vliv i na ženské zdraví. Pojďme se společně podívat, s čím vám mohou kuličky pomoci.


Silnější pánevní dno

Posilování pánevního dna se neustále omílá dokola, avšak není se čemu divit, protože se jedná o velice důležitou ženskou záležitost. K jeho oslabení může dojít vlivem narůstajícího věku, nadváhy, častých těhotenství a porodů, případně kvůli některé operaci. Dojde-li u ženy k poklesu dělohy, společně s ní jde automaticky dolů i pánevní dno, které následně může tlačit na močový měchýř. Takto dochází k nejčastějšímu problému spojovanému právě s pánevním dnem, a to k nepříjemné inkontinenci.
Naštěstí existuje velmi jednoduchý způsob, jak samovolnému úniku moči předcházet. Skvěle vám s tímto pomohou Venušiny kuličky, které pomohou ochablé svaly posílit. Jistě se dá cvičit i bez této pomůcky, avšak pro většinu žen je těžké si uvědomit, co přesně mají "tam dole" vlastně posilovat, což si perfektně ujasní právě díky této pomůcce.

Na začátek zvolte menší model

Pokud s posilováním teprve začínáte, rozhodně si vyberte Venušiny kuličky, jež mají menší velikost. Postupně, jak půjde čas, a zjistíte, co vám vyhovuje, si klidně můžete pořídit větší model. Posílené pánevní dno s sebou přináší celou řadu dalších benefitů. Jedná se například o snížený intenzity menstruačních bolestí a větší požitek ze sexuálních hrátek, což rozhodně stojí za vyzkoušení.
Velký výběr nejen Venušiných kuliček, ale také celé řady dalších erotických pomůcek nabízí například internetový sexshop Sexio.cz. Nemusíte se obávat, že by na vás po jeho návštěvě vyskakovala otravná okna s reklamou na vibrátory, protože se jedná o nejdiskrétnější e-shop v ČR. Stejně tak vám domů přijde nenápadný balíček, takže nikdo z okolí nepozná, co si vlastně kupujete.
+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.