poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Vaše vlasy si v létě zaslouží zvýšenou pozornost. Jak se o ně starat?

Na léto se těšíme, protože si během něj dobíjíme baterky. Není nad nicnedělání na vyhřáté pláži a další typicky letní aktivity. Slunce nám barví kůži do bronzových odstínů, desinfikuje… a zároveň zatěžuje naše vlasy. Pokud máte pocit, že vaše hustá kštice přes léto trpí víc než jindy, začtěte se do následujících odstavců. Prozradíme vám, jak správně pečovat o vlasy během slunného počasí.

Samotné sluníčko není jediným původcem problémů. V kombinaci s chlorovanou vodou nebo mořskou solí, větrem a dalšími faktory dá vaší hřívě pořádně zabrat. Vlasy proto vyžadují zvýšenou ochranu stejně jako kůže a pleť, na které aplikujeme ochranné krémy všeho druhu.

Chraňte vlasy před vysušováním

Na dovolené nebo ve městě, všude kam se během parného léta hnete, mějte po ruce elegantní klobouk. Nejenže získáte elegantní a velmi moderní look, navíc ochráníte vlasy před zbytečným vysušováním. Ani klobouk však není všemocný a měli byste vlasy chránit speciálními přípravky proti intenzivnímu slunečnímu záření.

Delší vlasy proměňte na drdol

Máte delší vlasy? V tom případě svou hřívu zatočte do drdolu. Důvod je prostý – ochráníte konečky, které jsou obzvláště náchylné k přesušování, před sluncem. Drdol postříkejte sprejem s UV filtry a neváhejte ani nad přípravky, které poskytují efektivní ochranu před třepením. A nezapomeňte zkontrolovat, jestli jsou přípravky voděodolné.

Zbavte vlasy soli a chloru

Milujete vodní radovánky a nenecháte si upláchnout jedinou příležitost k osvěžujícímu opláchnutí? Jakmile budete zpátky na souši, opláchněte si z vlasů solné krystalky. Přitahují sluneční záření a urychlují vysušování. Vlasům nesvědčí ani chlor.

Až se vrátíte z pláže do hotelu, umyjte si vlasy šamponem, který je hydratuje a vyčistí. Speciální hydratující šampony osvěží vlasovou pokožku. Poté vlasům dopřejte vyživující kúru. Dobrého výsledku dosáhnete i trochou olivového oleje, který jemně vmasírujete do vlasů a pokožky. Po návratu domů zajděte ke kadeřníkovi, který vám zastřihne roztřepené konečky. Profi kadeřník bude vědět, jak se má o vlasy postarat.

Výživou zevnitř také nic nepokazíte

Chcete mít jistotu, že vaše vlasy léto ustojí ve vší parádě? Pak je průběžně udržujte ve formě vitamíny, minerály a látkami, které jim zajistí zvýšenou výživu. Široké spektrum přípravků na vlasy najdete v nabídce Klubu zdraví od Walmarku.

Za pozornost stojí například přípravek Viaderm Complete s obsahem vitamínů, minerálů a bylinných extraktů. Bohatý komplex působí uvnitř organizmu, obsahuje zinek, selen či biotin a pomáhá udržet vlasy zdravé. Tento výrobek je pro letní dny vhodný také proto, že vyživuje a udržuje zdraví kůže, a to nejen díky extraktu z pupalky dvouleté, který pomáhá udržet její elasticitu a jemnost.

Během léta se vám bude hodit také Hair Booster s vitaminem B6, zinkem a mědí. Složky tohoto prémiového produktu udrží pěkný vzhled vašich vlasů a díky měďnatým iontům zachová jejich přirozený pigment.

Další přípravky najdete na www.klubzdravi.cz.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.