poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Jak urychlit schválení a výplatu půjčky?

Vyřizování půjčky a výplata peněz bývá obecně považována za poměrně zdlouhavý proces, navíc často s nejistým koncem. Takto by se dalo charakterizovat jakékoliv jednání ohledně úvěru v bance. Vypadá to tak, že musíte přijít do banky a začít odpovídat na nejrůznější osobní otázky a vyplnit celou hromadu formulářů a přinést další hromadu potvrzení. Abyste byli takzvaně bonitní, nebo spíše abyste nepředstavovali riziko jako neplatiči, musíte projít zdlouhavou procedurou, a to nemusíte žádat o horentní sumu. Většinou dokazujete svůj rodinný stav, finanční situaci, současnou práci, na co si chcete půjčit, atd.

 

Po ukončení bonitní prověrky a se souhlasem žádosti o půjčku už stačí jen podepsat smlouvu. Úvěrové podmínky jsou samozřejmě jasnější a „bezpečnější“ pokud si půjčujete u bank nebo u skutečně prověřených poskytovatelů, i tak by vám mělo být jasné, kdy a jak splácet a netopit se v dluhové pasti i několik let. Přecenění vlastních možností splácet spolu s neznalostí a nevýhodnými podmínkami smlouvy mohou být začátkem konce.

 

 

Co udělat pro urychlení výplaty peněz?


Po tom všem nastupuje už poslední krok – co dělat když potřebujeme peníze skutečně rychle? Jsme bonitní, splníme podmínky, s úvěrem určitě problém nebude, ale občas nastane situace, kdy se nečekaně ocitneme ve finanční tísni (okradení, havárie, náhlá ztráta zaměstnání nebo prostě jakýkoliv nečekaný vysoký výdaj) a musíme jednat rychle, nejlépe tak, abychom se za neplacení nedostali do ještě větších problémů a nedopláceli vysoké pokuty nebo penále za nezaplacené složenky.

 

Možností je několik. Například pokud jsme stálými klienty banky, u které máme svůj běžný účet, na který nám chodí výplata, tak by zpravidla mělo projít vše o něco rychleji. Když už nic, nemusíme dokládat výši svých příjmů a všechny údaje jsou již v databázi. Nevýhodou samozřejmě bývá, že ne vždy nám podmínky úvěru budou vyhovovat, tak jak bychom si přáli a lepší bychom mohli najít u konkurence.

 

Dále můžeme být jednoduše připraveni, veškeré dokumenty si rychle zajistit a přijít do banky už se vším, co po nás mohou vyžadovat. Pokud ale nesplníme jejich podmínky (obzvláště v situaci, kdy jsme přišli o dobré zaměstnání), pomůže nám jen to, abychom štěstí zkusili jinde a doufali, že na jiném místě změní názor. Šance na kladné vyřízení se ale samozřejmě již s prvním odmítnutím rapidně snižuje a je třeba přijít na jiné řešení.

 

Nebankovní společnosti a jejich rychlé jednání


Tím řešením může být, pokud se nám nejedná o horentní sumu a to v případě nutných půjček asi nehrozí, například nebankovní poskytovatelé úvěrů, u kterých není výjimkou vyřízení všech nutností online (možno srovnat na http://vsepujcky.cz/pujcky-pred-vyplatou ). V takových případech skutečně není nutné opustit pohodlí svého domova a proces schválení, vyřízení a výplaty se smrskne do několika minut. Na internetu si přečtete podmínky smlouvy, podmínky půjčky a je vše hotovo. Ze široké nabídky nebankovních úvěrů od prověřených poskytovatelů si vyberete přesně ten typ půjčky s úvěrem, výší částky a dobou splácení přesně tak, jak vám to vyhovuje. Tento typ půjčky se nejlépe hodí, pokud potřebujete rychle menší obnos peněz, něco zaplatit, nechcete s nikým „vyjednávat“ a nechcete nic složitého dokládat.

 

U těch skutečně prověřených nebankovních společností (většinou na ně naleznete řadu pozitivních komentářů a hodnocení na nezávislých stránkách rozličných srovnávačů), nehrozí riziko enormně vysokých sankcí za nedodržení podmínek nebo vysoce neseriózní jednání s klientem. Rozdílem mezi bankou a tímto typem půjčky je jen rychlost vyřízení a celková suma, kterou si je možné půjčit – zde se pohybujeme zpravidla v řádech desítek tisíc.

 

Informační partner – http://vsepujcky.cz

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.