poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Můj lékař- šikovný portál pro všechny, kterým není zdraví lhostejné

               

Zajímáte se o své zdraví? Hledáte rovnováhu mezi tradičním přístupem a alternativní medicínou? Hledáte dostupný a nezávislý zdroj informací, který by vám umožnil maximálně ze zorientovat v dané problematice opravdu ze všech úhlů? Pak vyzkoušejte internetový magazín Můj-lékař.cz, kde jsou obě strany mince zastoupeny skutečně rovnocenně.

 

                Bylinky a klasická medicína spolu nemusí soupeřit

 

Zelené dary přírody v dnešní době už naštěstí nepatří jen na zaprášenou půdu u babky kořenářky, skutečný rozsah jejich účinků však bývá stále ještě nedoceněn. Bývá jim přiřknut statut „pouhé prevence,“ aniž bychom si uvědomili, že právě tento proces je pro naše zdraví nejzásadnější.

 

Na stránkách muj-lekar.cz se dozvíte o bylinkách vše, co potřebujete. A nezáleží na tom, jestli dáváte přednost tuzemské nebo cizokrajné medicíně, rubrika Rostliny má pro každé něco.

 

S prevencí jde ruku v ruce i Zdravá výživa, proto se na webu zabývají také všemi možnými aspekty tohoto sousloví od populárních výživových směrům, přes účinky běžných potravin až po recenze potravinových doplňků, ke kterým řada z nás sahá v případě nouze.

 

                První pomoc v případě nouze

 

A když veškerá opatření přece jenom selžou? Pak je tu sekce Nemoci, v níž najdou pomoc všichni - od rodičů nejmenších dětí až po seniory. Každé téma je zde probráno komplexně z pohledu lékařů i alternativního přístupu. Samostatné články jsou pak věnovány i příznakům jednotlivých onemocnění. Konečné rozhodnutí výběru správného postupu tak zůstává na čtenáři.

 

Pro snazší orientaci na webu nechybí ani sekce Pro muže a Pro ženy se speciální rubrikou Těhotenství, kde nemají místo žádné pověry či mýty. Informovaný čtenář je totiž zodpovědný čtenář, proto muj-lekar.cz zkrátka přináší vše, co vás zajímá, přehledně a na jenom místě. Stanete se jeho spokojenými čtenáři i vy?

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.