poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Vyzkoušejte netradiční tantrickou masáž!

Masáže jsou oblíbenou formou relaxace u mnoha lidí. Pokud byste ji však chtěli spojit i s nevšedním zážitkem, můžete darovat sobě nebo svým přátelům netradiční masáž, ze které budou odcházet velmi příjemně odpočatí. Řeč je o tantrické masáži, kterou si zamilovali nejen muži, ale i ženy.

 

Co je to tantrická masáž

Tantra masáž je příjemná forma masáže pro všechny, kteří si libují v nadstandardní péči o své tělo i mysl. Tento druh masáže k nám přišel z Indie. Tantrická masáž klientům nabízí hned několik forem uvolnění, ať už to fyzické, tak i příjemnou meditaci a zážitek z příjemného rituálu tantra masáže.

 

Díky meditační a velmi příjemné a uklidňující atmosféře, se během tantra masáže zklidníte, vaše tělo odplaví stres, tlak a napětí, které zažíváme každý den. Specialitou tantrické masáže je sexualita, která ji prolíná v každé její části a je velmi důležitou součástí. Sexuální pojetí tantrické masáže nemá žádný laciný ani nevkusný podtext, jedná se spíše o dokonalé souznění těla, mysli i duše. Díky tomu vám nabídne tato luxusní masáž zcela nový pohled na relaxaci při masáži.

 

Jak tantra masáž probíhá

Tantrická masáž je brána jako erotická masáž, během níž vás masíruje krásná slečna, kterou si můžete sami vybrat. Masáže probíhají v privátních masérských salonech, ve kterých je příjemné teplo, přítmí a intimní atmosféra. V žádném případě se vám zde však nedostane erotických služeb, se kterými se tantrická masáž často mylně zaměňuje.

 

Pro koho je tantra masáž vhodná

Pokud si myslíte, že je tantra masáž vhodná jen pro muže, pak jste na omylu. Tento speciální druh masáže si s radostí dopřávají i ženy, které chtějí dokonale zrelaxovat své tělo a očistit své myšlenky od stresu všechních dní. Tantra masáž je vhodná i pro páry, které během ní lépe poznají své souznění, a poznají nové příjemné dotyky, které se jim navzájem líbí.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.