poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Rezidence Nad Vltavou: Luxusní bydlení s nádechem romantiky

Stylové Holešovice na jedné straně, klidná hladina Vltavy na druhé straně. Rezidence Nad Vltavou rozhodně patří k lukrativním bydlením, které si můžeme v Praze pořídit. Nejenže v okolí najdeme spoustu neotřelých podniků, ale máme i výhled na Pražský hrad a přírodu za zády.

 

Proč žít v Holešovicích? Jsou na prestižním evropské seznamu

Nepatří k ikonickým částem Prahy, postrádají historické fluidum a dech beroucí vilové domy, na které jsme v hlavním městě zvyklí. Přesto mají Holešovice nezaměnitelnou atmosféru, která těží ze svého industriálního rázu.

 

Tomu porozuměli i místní podnikatelé, a tak tu roste jeden zajímavý podnik za druhým. Žádné tuctové kavárny, nanicovaté kluby a běžné divadelní scény. Holešovice zkrátka musejí mít vždy něco extra. Proto tu najdeme zajímavé prostory jako Vnitroblok, Cross Club nebo La Fabriku, které se stávají centry setkávání a rozmanitého druhu zábavy.

 

Místní atmosféry si všiml i deník The Guardian, který každoročně skládá desítku nejatraktivnějších čtvrtí pro návštěvu. Praha 7 Holešovice si letos vybojovala šťastnou sedmičku, a dostala se tak vedle Berlína či Valencie.

 

Kultura, která má říz

Holešovice se ale nepyšní jen zajímavými restauracemi a bary. Je tu až podivuhodně vysoká koncentrace galerií a kulturních středisek. Jmenovat můžeme Výstaviště Praha spolu s planetáriem a Křižíkovou fontánou, Centrum současného umění DOX nebo populární kino Bio Oko.

 

Na seznamu kulturního dění přispívají i četné alternativní divadelní a cirkusové scény, jako jsou Jatka 78, RockOpera Praha, La Fabrika nebo GoJa Music Hall. Ani o jedné z těchto scén se nedá říct, že by patřily k tuctovým jevištím, které najdeme po celé Evropě. Naopak, svou jedinečností lákají i zahraniční diváky, kteří se s podobnou nabídkou ve světě nesetkali.

 

Přírodě na dosah. Dominuje Vltava a Stromovka

Holešovice mají už od pohledu za sebou spíše průmyslovou minulost, neznamená to ovšem, že by nedokázaly nabídnout klid a pohlazení přírody. Vždyť jejich součástí je rozlehlá Stromovka nebo Letenské sady. Navíc leží na břehu Vltavy, takže si můžeme vychutnat procházku podél řeky s výhledem na Pražský hrad.

 

Z holešovického nádraží se snadno dostaneme vlakem za Prahu, kde už si můžeme vychutnávat nerušenou sázavskou přírodu, lesy plné hub a rozhlehlé louky. Snadno se z Prahy 7 dostaneme i do další oblíbené přírodní rezervace Divoká Šárka.

 

Opomenout nemůžeme ani cyklostezky podél řeky, které vedou směrem do Troje, kolem botanické a zoologické zahrady až do Kralup nad Vltavou. Holešovice mají zkrátka strategickou polohu na všechny směry, a dostatečně si tak vynahrazují vlastní industriální ráz.

 

Rezidence Nad Vltavou slibuje špičkové vybavení

Developeři jsou si všech těchto kvalit Prahy 7 vědomi, a proto sem rádi upírají pozornost. Navíc Holešovice nabízejí dostatečný prostor pro novou výstavbu, především na brownfieldech, tedy starých nepoužívaných průmyslových areálech. Ty developeři přestavují v nové kvalitní bydlení pro rodiny i jednotlivce.

 

Rezidence Nad Vltavou patří k těm luxusnějším místům, jak už z definice rezidence vyplývá. Z oken je tu výhled na Pražský hrad a západ slunce nad řekou. Na terase se můžeme opalovat nebo si užívat ranní snídani při východu slunce. To všechno v obalu nadstandardního moderního bydlení.

 

Prémiové vnitřní vybavení zahrnuje dřevěná eurookna, dřevěné podlahy, luxusní koupelny i klimatizaci. Rezidence obsahuje nejen menší byty 1+kk pro jednotlivce, ale také prostorné apartmány pro všechny, kteří vyžadují dostatek prostoru a svobody.

 

Znáte pražské Holešovice? Chtěli byste tady žít, nebo je vaší vysněnou lokalitou jiné místo?

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.