poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Jak získat dokonalý úsměv

Návštěvu zubaře má mnoho z nás spojeno s nepříjemnými vzpomínkami. Špatné zkušenosti z dětství se pak těžce překonávají i v dospělém věku. Při slově zubař se nám vybaví bolest a strach. Často tak návštěvu stomatologa odkládáme. Moderní stomatologie je přitom obor, který se neustále vyvíjí. Díky špičkovým specialistům a nejnovějším přístrojům se už opravdu nemusíme ničeho bát. Většina ošetření navíc probíhá v lokální anestezii.


Zubní korunka na míru

Důkazem toho, jak stomatologie pokročila, je unikátní přístroj CEREC®. Tento stomatologický robot pracuje na principu 3D modelace. Přístroj dokáže během chvíle naskenovat naši ústní dutinu a navrhnout tvar veškerých zubních náhrad. Detailně přesné plomby nebo třeba zubní korunky poté robot zvládne během pár minut vyrobit. Vše v zubní ordinaci stomatologické kliniky.

 

Plomba za pár minut

Stomatologický robot dokáže vyrobit i keramické výplně (plomby) nebo můstky. Bez přístroje CEREC by jejich tvorba v laboratoři trvala i několik týdnů a vyžádala si několik našich návštěv v zubní ordinaci. Dnes skenování, výroba náhrady i ošetření od stomatologa probíhá pouze během jedné návštěvy.

 

TIP: Uvažujete o rovnátkách? Zjistěte si výhody neviditelných rovnátek zhotovených na míru. Úvodní konzultace zdarma! 

 

Ošetření pomocí mikroskopu

Kromě CERECU pracují pražští odborníci z kliniky Mediestetik i s dalšími moderními přístroji. Patří mezi ně například unikátní stomatologický operační mikroskop. Přístroj stomatologové využívají především k léčbě našich zubních kanálků. Díky až 30násobnému zvětšení vidí zubaři naši ústní dutinu opravdu do nejpodrobnějších detailů. Pomocí mikroskopu tak dokáží bez problému rozlišit zdravou a infikovanou tkáň a zajistit nám tu nejefektivnější léčbu. Špičková práce stomatologů v kombinaci s nejmodernějšími přístroji nám zajistí opravdový komfort. Mít zdravé a krásné zuby nebylo nikdy snazší!  

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.