poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Elektronické cigarety jsou v mnoha ohledech lepší než klasika

Existuje celá řada daleko smysluplnějších koníčků, než je kouření cigaret a doutníků. Ovšem když už člověk do sebe musí nějaký ten nikotin vpravit, měl by to dělat mnohem sofistikovaněji, a hlavně zdravěji. K tomuto účelu dobře slouží elektronické cigarety.

 

Neohrožují zdraví

Mnoho lidí se mylně domnívá, že tím nejhorším na cigaretách je nikotin. Mýlí se. Nikotin sice také není úplně nezávadný, avšak oproti takovému dehtu či benzenu, tedy látkám, co se v cigaretovém kouři vyskytují zcela běžně, je úplně neviňátko. Nikotin funguje primárně jako iniciátor závislosti a do těla ho můžeme dostávat i jinak, například pomocí elektronických cigaret.

Ani ty nejsou zdravotně zcela nezávadné, avšak neobsahují žádný tabák, jenž by se musel zapalovat, a proto se v jejich dýmu nevyskytují ani výše zmíněné jedy.

 

Dají se používat skoro všude

Vychutnat si tradiční cigaretu na veřejnosti je už dnes velmi problematické, jelikož zákazy kouření jsou na každém rohu.

Už nějaký ten pátek se nemůže cigaretový kouř inhalovat na zastávkách MHD, v restauracích ba ani v zoologických zahradách. Jedná se o docela efektivní způsob, jak veřejnost přesvědčit, že se kouření nevyplácí.

Na druhou stranu elektronické cigarety je možné si vychutnat takřka kdekoliv, tedy až na pár docela logických výjimek, jako jsou kino nebo třeba letadlo.

 

Jednorázové modely

Existuje spousta kuřáků, kteří chtějí přesedlat na elektronické kuřivo, avšak nechce se jim investovat velké peníze do samotného zařízení.

To skutečně může někomu připadat dražší. Pro takové případy však existují jednorázové modely, jež nabízí prakticky stejné množství potáhnutí jako krabička standardních cigaret. Podobně jsou na tom i cenově.

Jednorázová elektronická cigareta se dá kouřit, kdykoliv její majitel chce. Je totiž snadné ji vypnout a zase zapnout. Jakmile dojde náplň, prostě se vyhodí. Takovéto kuřivo se dá koupit například v eshopu HQD.cz.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.