poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Jak vyzrát na problémy s erekcí?



Dříve bylo toto téma tabu. Nikdo neměl odvahu vyslovit slovo erekce. V dnešní době je to jiné. Lidé se sice stále stydí, ale už to není jako před lety. Muži a ženy moc dobře vědí, že bez partnerské komunikace a řešení problémů si neužijí báječný sex. Nebudeme si nic nalhávat. Pokud nefungují partneři v posteli, jsou nespokojení, rozmrzelí a hledají si za sebe náhradu.

 

Nikdo není dokonalý

Ženy mají obtíže s menopauzou, pánové zase s erekcí, proto by se měli navzájem chápat. Nutno podotknout, že dámy snášejí problémy spojené s přechodem těžce, ale dokážou se s nimi časem vyrovnat. Muži se za své zkraty stydí, proto se návštěvy doktora obávají. Když nepomohou volně prodejné pilulky, je kontrola u lékaře nezbytná. Určitě vám doporučí zdravější životní styl a možná také kegelovy cviky. Proč se vzdávat kvalitního sexuálního života?

Podpořit erekci není těžké

Možná si myslíte, že poruchami erekce trpí jen pánové nad padesát let a výše, ale to se moc mýlíte. Dnes mají obtíže i muži před třicítkou. Vše je spjato se stresem, nevhodným způsobem života, kouřením, nadměrným pitím alkoholu, obezitou. Pakliže klesne muži jeho sebevědomí, uzavře se do sebe a vše je ještě mnohem těžší. Někteří se obávají selhání anebo klesá jejich sexuální apetit. Podpořit erekci je tedy na místě.

Mají volně prodejné léky účinek?

Na českém trhu se v posledních letech objevilo hned několik produktů podporujících erekci. Ptáte se, co vlastně nabízejí? Zvýšení hladiny testosteronu, objemnější penis, pevnou erekci, delší výdrž, nezanedbatelný výkon, kvalitní sperma a intenzivní ejakulaci, silné sexuální prožitky a opravdovou chuť na sex. Pánové by měli pochopit, že věk je nemusí od skvělého výkonu vůbec odrazovat. Stačí si jen uvědomit svůj problém a postavit se mu čelem. Časem se všemu jen zasmějete.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.