poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Zdravotní obuv odlehčí vašim nohám

V posledních několika letech poměrně vzrostla poptávka po zdravotní obuvi, ostatně není se čemu divit. Spousta lidí si totiž stěžovala na problémy s pohybovým aparátem, dolními končetinami, páteří a podobně, přičemž jednou z příčin často bývají nevhodně zvolené boty. V následujících řádcích vám prozradíme, jak zdravotní obuv vybrat, abyste byli nadmíru spokojení.

 

Pravděpodobně vás nepřekvapí, že dolní končetiny představují nejvíce zatěžovanou část lidského těla, protože nosí celou vaši hmotnost. Od dětství je nezbytné dohlížet na to, aby byla obuv správná, jinak se totiž špatně tvaruje klenba. Velké oblíbenosti se těší zdravotní obuv Santé, která disponuje správným střihem, a tím podporuje klouby, lýtkové svaly i záda.

 

Boty jsou vždy na prvním místě

Pokud zvolíte pohodlnou obuv, vaše tělo vám poděkuje, navíc si zkvalitníte celý život. Obuv Santé je vyhovující po všech stránkách, předchází zdravotním komplikacím. Ideální je používat zdravotní boty každý den, ať už pracujete v gastronomii, potravinářství, zdravotnictví, kanceláři a podobně. V podstatě nezáleží na tom, v jakém oboru působíte, vždy byste měli dbát na to, co nosíte na nohou.

 

Jak zdravotní obuv vybrat?

Pokud si tedy chcete koupit zdravotní obuv, tak oceníte správnou ergonomii. Bota jako taková by se měla dokonale ohýbat v místech, kde se ohýbá i chodidlo. Špička by měla být pružná a pohodlí potřebují také prsty, takže se zaměřte na střih, jenž má kopírovat tvar nohy. Sáhněte po obuvi s kulatou špičkou, neboť tím předejdete puchýřům a otlakům na prstech.

 

Zapomeňte na vysoké podpatky, které způsobují potíže s páteří. Jestliže však nedáte na podpatky dopustit, zvolte podpatek nižší než čtyři centimetry. V neposlední řadě se zaměřte na materiály. Stále vítězí přírodní materiály, jako jsou useň a textil, a to pro jejich prodyšnost, měkkost a schopnost absorbovat vlhkost.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.