poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Hubnutí do léta startuje už v zimě. Jak na kila vyzrát?

I když nám léto teprve dalo své sbohem, ti, kteří chtějí mít krásnou postavu vědí, že se k ní nedopracují během jednoho dne nebo jednoho měsíce. Jsou si vědomi toho, že zapracovat musí ihned. Není čas ztrácet čas, často říkají. Pokud chcete na dokonalé postavě do plavek začít pracovat už nyní, prozradíme si několik triků, jak na to vyzrát! Nyní to půjde jako po másle!

 

Nastavte si cíl a motivujte se

Zatímco někoho motivuje nové tričko na cvičení, jiného zase vidina sebe na dovolené a krásné fotografie, na kterých bude pekáč buchet viditelně zachycen. Motivací ostatně může být cokoliv, jen to musí být dostatečně silné na to, aby to člověka dovedlo k vytouženému cíli.

Podle nutričních specialistů a odborníků na hubnutí je motivace a cíl skutečně tím nejhlavnějším. Jak už bylo zmíněno, motivací můžou být nové legíny nebo sportovní tričko, méně vhodnou motivací je jídlo, které by nám veškerou vynaloženou snahu v posilovně bohužel zmařilo.

 

Jídelníček je klíčem k úspěchu

Pokud chceme zhubnout do plavek, pokud se chceme pyšnit opravdu krásnou, štíhlou figurou, náš úkol je jasný - musíme změnit svůj jídelníček. Ne nadarmo se říká, že strava je osmdesát procent úspěchu. Nikde se nepíše, že musíte držet drastické diety, spíše se jen řiďte selským rozumem. Vyhýbejte se velkému množství sladkostí, jezte spíše netučná jídla než ta tučná. Upřednostňujte čerstvé pokrmy, nikoliv zmražené polotovary, které jsou většinou doslova napěchované solí.

 

Pitný režim je základ

Dalo by se říct, že správné a rychlé hubnutí má tři pilíře. Tím nejdůležitějším je strava, kterou je nutné vyvážit a jednotlivé pokrmy jíst pravidelně. Druhým pilířem je pohyb - tím, že budete jezdit výtahem nedosáhnete hezké postavy. A samozřejmě nesmíme zapomenout na pitný režim, který z těla vyplavuje škodlivé složky, které vysněnou štíhlou postavu spíše jenom oddalují.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.