poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

​Byty v Řepích – novostavby v ideální lokalitě pro milovníky města i zeleně

Kde hledat nové byty? Řepy se stále častěji stávají předmětem zájmu těch, kteří hledají bydlení v hlavním městě nebo v jeho okolí. Není divu – tato západní městská část Prahy disponuje perfektní dopravní dostupností a občanskou vybaveností. Zároveň nabízí i tolik poptávanou poklidnou atmosféru a přírodu na dosah. Láká i vás bydlení spojující výhody města s pomalým tempem v prostředí bohatým na zeleň? Pak zpozorněte!

 

​Byty v Řepích plně využívají hlavní lákadla této lokality

Pro tuto městskou část byla vždy typická klidná a příjemná atmosféra a její především zemědělský ráz. Díky absenci průmyslu si zachovala svůj charakter a dnes se dokonce pyšní primátem pražské části s nejčistším ovzduším. Její poloha na západním okraji Prahy představuje jedinečnou kombinaci několika atributů, které nalákaly řadu developerů. Mezi největší přednosti Řep patří:

 

​Novostavby s respektem ke stávající zástavbě i k životnímu prostředí

Budované projekty mají za cíl vytvořit bydlení s nadčasovým designem a v souladu se stávající výstavbou. Moderní bytové domy byly navrženy tak, aby svým obyvatelům poskytly co největší komfort a zároveň nenarušily charakter okolí. Všechny nové i připravované rezidenční domy kladou důraz na spojení s přírodou. Některé počítají s předzahrádkou pro přízemní byty, jiné pracují s návrhem společné zahrady, akcentují ekologické bydlení a využití obnovitelných zdrojů.


​Komorní bydlení vhodné pro rodiny i jednotlivce

Všemi projekty prostupuje snaha zajistit klidné zázemí a vytvořit úzké sousedství. Právě proto bylo v jednotlivých rezidencích vybudováno poměrně malé množství bytů. Bytové jednotky o velikosti 1+kk a 2+kk představují možnost trendy bydlení pro jednotlivce, či vytvoření pracovního studia nebo ateliéru.

Nároky rodin na funkčnost a prostor určitě uspokojí byty o dispozici až 4+kk. K bytům náleží též parkovací stání, které je v převážné části případů zahrnuto v ceně a řešeno podzemními garážemi. Součástí většiny bytů jsou rovněž sklepní kóje.

Pro maximální pohodlí některé byty disponují prostornými terasami a lodžiemi. Výjimkou není ani společné wellness s malou saunou v suterénu rezidence. Všechny bytové domy byly navíc vybudovány v docházkové vzdálenosti zastávek MHD a v blízkosti supermarketů.


​Perspektivní lokalita 20 minut od centra i křivoklátských lesů.

Široká nabídka bytů v pražských Řepích rozhodně rezonuje se současnou poptávkou po moderním bydlení v příjemném prostředí s dostatkem služeb, občanskou vybaveností a příležitostmi, jak aktivně trávit volný čas. Jedná o perspektivní lokalitu, kde v posledních letech došlo ke značným investicím do jejího rozvoje. Velmi oceňovaným je rozšíření pokrytí této oblasti linkami MHD, možnost využití několika sportovišť, ale i rekultivace lesoparku Řepy.

Pokud by vám nestačily místní parky, pak vězte, že pouhých 20 minut jízdy autem stačí k dosažení krásné volné přírody lemující řeku Berounku či křivoklátských lesů.

Dáte i vy bydlení v Řepích zelenou? Neváhejte se s námi podělit o své připomínky v komentářích!

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.