poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Co nepodceňovat u svého potomka?

Narození dítěte je událostí, na kterou se nezapomíná. Od této chvíle ale nečekáme jenom radosti, jelikož jsou i starosti, které mohou být s péčí o dítě spojeny. Jsou to především různé zdravotní problémy, jako jsou opakované bolesti bříška. Ty mohou mít různé příčiny. Jednou z nejběžnějších je však příčina spojená s tím, že malý dětský organismus nedokáže správně trávit laktózu. Dle posledních výzkumů může tento konkrétní problém postihnout až celou čtvrtinu kojenců. Pokud nechcete nic riskovat, je dobré, abyste byla na danou situaci připravena.

Co pomůže?

Daný problém sice může mít mnoho negativních projevů, ale na druhou stranu musíme říci, že má také jedno poměrně jednoduché řešení. O jaké se jedná? Jde o enzym laktáza, který dětskému organismu jednoduše pomůže. Na výskyt intolerance laktózy je v současné době tím nejlepším řešením, které dokáže odstranit jak bolesti, tak i doprovodné projevy, jako je nadýmání, stejně jako průjem. Jeho výhody jsou však i další. Mezi ty klíčové patří tyto:

Podporujte také vzdělání

Není to nutně jenom zdraví, které je třeba u svého potomka podporovat. Stejně tak je důležité podporovat také jeho vzdělání. A to již od útlého věku. Zde se logicky zaměříme hlavně na vzdělání, které je realizováno formou her. Správnou volbou jsou interaktivní hračky pro nejmenší. Právě ty mohou u vašeho dítěte už od útlého věku rozvíjet třeba prostorovou představivost, stejně jako například také motorickou zručnost. Se vzrůstajícím věkem lze investovat i do řady dalších možností, které už se zaměřují na poznávání, stejně jako na znalosti spojené třeba s počítáním, nebo se čtením. A to vše neustále probíhá formou her, díky čemuž dítě nezjistí, že se vlastně vzdělává.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.