poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Načerpejte síly ve Františkových Lázních díky léčebným procedurám

Nastává dlouho očekávané období dovolených, na nichž si přejeme hlavně odpočinout. Pokud si chcete dopřát relax v opravdu hojné míře, vyrazte do osvědčených českých lázní, které vám udělají dobře nejen na těle, ale i na duši. Na co se můžete těšit?

 

Františkovy Lázně s více jak dvousetletou tradicí

Ano, skutečně takhle dlouho se zde provozují lázeňské pobyty prostřednictvím přírodních léčivých zdrojů v té nejlepší kvalitě. Nechte se hýčkat ve specializovaných balneocentrech, jimiž jsou vybaveny lázeňské hotely. Starat se o vás budou odborní lékaři a vyškolený zdravotnický personál, jenž vsází na tradiční léčebné postupy v kombinaci s metodami moderní medicíny. Umí si poradit s onemocněním pohybovým, gynekologickým, onkologickým, kardiovaskulárním, zažívacím, nervovým a kožním. Rovněž je možné absolvovat edukačně-preventivní program zaměřený na civilizační choroby a cukrovku.

 

Ulevte pohybovému aparátu

Léčebné pobyty jsou ve Františkových Lázních zaměřeny hlavně na revmatoidní artritidu, osteoporózu, mimokloubní revmatismus, onemocnění páteře či pooperační stavy pohybového ústrojí. Od bolesti vám uleví sirnoželezitá slatina, jejíž sloučeniny a přírodní steroidy příznivě působí na chronický zánět a regenerují klouby. Úspěšnou léčbu podporují magnetoterapie, ultrazvuk, laser a kryoterapie. Za působení teploty až -160 °C se sníží bolest kloubů a zlepší funkce imunitního systému.

 

Zaměřeno na ženské potíže

Trpíte-li gynekologickými problémy, jako jsou záněty, neplodnost či jste po operaci, je pro vás léčebný pobyt ve Františkových Lázních tím pravým. Formou sedacích koupelí dochází k prokrvení ženských pohlavních orgánů, čímž se šetrně nastartuje léčba gynekologických potíží. Dále se osvědčily slatinné zábaly, uhličité, přísadové, plynové a perličkové koupele, masáže, gynekologická cvičení a fyzioterapie.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.