poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Jak se stát hroudou masa přes noc

 

Předvánoční stres, finance, faktury, přesčasy a po té zasloužené volno které se protáhne na půl roku? Určitě nejste sami. Nebo jste ještě ani nezačali, ale přitom o tom sníte už od první třídy? Ať už patříte do první nebo druhé skupiny, platí pro vás stejná pravidla: 

 

Pravidlo 1) Na pohodu. Tohle může znít někomu velmi podezřele. Cesta k velkým svalům že začíná takto? Cvičením na pohodu? Ale je to tak. Pokud jste ještě nikdy necvičili, jste schopni poznat nárůst síly a svalů už z pouhých pár kliků denně. Čím ale cvičíte déle, je to těžší a těžší a vy musíte přidávat. Nicméně ze začátku se snažte cvičit spíš pravidelně a brutální tréninky z filmů nechte profesionálům nebo si je nechte na dobu za pár let, když už to nepůjde tak lehce. Nemusíte se hned po prvním tréninku plazit jako Meresjev. 

 

Pravidlo 2) Jste to co jíte. Nestíháte, neradi vaříte a nebo to neumíte? I pro vás je zde řešení. Zkuste zkvalitnit alespoň stravu po tréninku. Dopřejte si kvalitní protein, který vám umixují už v posilovně a nebo si noste svůj. Poté si dopřejte asi za hodinu kvalitní porci masa a nějaké dobré přílohy. Tady se nebojte najíst se jako divá zvěř. Některé studie uvádějí, že jídly po tréninku naberete až 70% svalů. A to se vyplatí!

 

Pravidlo 3) Ruce až na konec. Cože? Zvýšil se vám právě tlak a už míříte ke křížku a chystáte se zavřít tuhle stránku? A co to první dočíst? Pokud se budete soustředit na tréninky rukou, neporostou vám záda, prsa, ramena a nohy. Nakonec vám neporostou ani ruce, protože tělo funguje jako celek a pokud chcete opravdu nabrat, musíte nabrat na celém těla a jako vedlejší efekt naberete i na rukou, které si samozřejmě také zacvičíte, ale až jako odměnu na konci tréninku.

 

Pravidlo 4) Lepší trochu než vůbec.  Začali jste cvičit, ale poslední dobou vám to nevychází a tak raději než abyste šli jednou za čas, nejdete vůbec? Chyba. I pokud půjdete alespoň jednou za 14 dní a dopřejete si občas pár kliků, shybů, zkracovaček nebo se jinak protáhnete, tak vaše hormony a tělo budou pracovat úplně jinak a nebude to ztracený čas. Daleko rychleji se pak vrátíte do formy.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.