poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Chytré telefony Vivo a Poco pro nadšené hráče fotografy

Bez mobilního telefonu se dnes snad nikdo neobjede. Bez chytrého mobilního telefonu nutno podotknout. Připojitelného na internet a plného aplikací, které nám usnadňují život. Telefonu, který nám umožňuje fotografovat, natáčet videa i poslouchat muziku. A dělat spoustu dalších věcí.


Jaký model telefonu zvolit? Toť otázka do pranice, na kterou vám mnohdy neodpoví ani profesionál. My bychom vás ale rádi upozornili na dvě pro mnohé možná neznámé značky Vivo a Poco. Obě spojuje velmi nízká cena. Ne však na úkor kvality. Ani tyto telefony nejsou ochuzeny o nezbytné funkce. Některé dokonce předčí i dražší konkurenci. Buďme ale konkrétní.

 

Mobilní telefony Vivo

Sháníte chytrý telefon s vyváženým poměrem cena a výkon? V tom případě je pro vás značka Vivo správnou volbou. Obzvláště pokud máte v plánu se svým telefonem fotografovat. Fotografie Vivo dělá přímo excelentní. Dobře se na něm ale také hrají hry. Na výběr navíc máte hned ze tří produktových řad - X, V a Y. Fotografům rozhodně doporučujeme sérii X s fotoaparátem s technologií od značky Zeiss a gimbal stabilizací, která je zárukou stabilního a jasného obrazu. O stupínek níž je série V a cenově nejdostupnější pak jsou přístroje série Y.

 

Mobilní telefony Poco

Chcete na svém telefonu hrát počítačové hry? V tom případě by vaší pozornosti neměla uniknout značka Poco. I ta nabízí přístroje kvalitou a funkcemi srovnatelné s nabídkou konkurenčních značek. Modelem roku 2021 je například Poco X3 Pro. S kapacitou paměti 6GB a úložištěm 128 GB! To je opravdu velmi dobrá kapacita. Tento telefon je navíc vybavený procesorem Snapdragon 860 zprostředkovávajícím mimořádný výkon, který ocení především zmínění hráči počítačových her. V kombinaci s rychlou operační pamětí a technologií chlazení Liquid Cool Technology 1.0 Plus je tak pohodlí pro hráče zaručeno.



+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.