poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Představujeme novou českou značku Racceway

Racceway je nová, česká značka, za jejímiž ekologickými dopravními prostředky najdeme společnost Motoe. Aktuálně vstupuje na český i evropský trh s moderním, ekologickým a inovativním pojetím elektrických motocyklů, mezi nimiž najdeme i modely, k nimž není třeba vlastnit řidičské oprávnění.

Společným jmenovatelem a podstatou společnosti Motoe jsou elektrické motocykly, při jejichž výrobě je kladen důraz nejen na cenovou dostupnost při zachování nejvyšší kvality, tak také na ekologické pojetí v souladu s moderními trendy.

Společnosti Motoe není životní prostředí lhostejné: jejich produkty jsou zcela bez produkce škodlivých emisí, bez nepříjemného hluku a také bez nutnosti registrace. K benefitům patří i záruční servis zdarma přímo u zákazníka. 

 

Budoucnost ve jménu elektrických vozidel

Společnost Motoe se prostřednictvím značky Racceway snaží dokázat, že elektromotorky, elektroskútry a ostatní elektrická vozítka mohou velmi silně konkurovat ostatním motocyklům se spalovacím motorem.

V některých aspektech je již nyní dokonce překonávají.

K největším benefitům elektrických motocyklů patří nižší provozní náklady, ekologický provoz, nízká pořizovací cena, snadná údržba, jednoduchost ovládání ba dokonce absence řidičského průkazu u modelů, jejichž rychlost nepřevýší 25 km/hod.

 

Racceway elektroskútry bez řidičského oprávnění 

Elektroskútry, bez nutnosti vlastnit řidičské oprávnění, se u zákazníků těší stále větší oblibě. Při jejich pořízení budete sice limitováni výkonem do 250 W a rychlostí do 25 km/hod, ale na druhou stranu pro přesun do práce, do školy či za denními nákupy jsou naprosto nedocenitelné.

Ideální volbou jsou zejména pro mladé lidi, kteří se potřebují během dne rychleji a neomezeně přesouvat z místa na místo. Spolehlivost, levný provoz, jednoduchá obsluha, komfort a solidní dojezd na jedno nabití činí z elektroskútrů doslova hvězdu silničního provozu.

Elektroskútry jako alternativa dopravního prostředku

Značkové elektroskútry Racceway představují komfortní, moderní, okamžitou a ekologickou variantu dopravy. Modelové řady jsou nabízeny v různém stylu, designu i výkonu. A právě ten rozhoduje o typu řidičského průkazu.

 

Skútry spadající do skupiny řidičského oprávnění AM jsou omezeny výkonem motoru 4 kW. Řidičský průkaz skupiny AM je možné získat po absolvování autoškoly ve věku od 15ti let.

Výkonnějšími modely jsou skútry spadající do skupiny A1, jejichž výkon motoru je omezen do 11 kW. Oprávnění k užívání je možno s ŘP, který lze získat od 16ti let.

K nejvýkonnějším modelům (nad 250 W) patří elektické skútry řady RACCEWAY City, Smart, Extreme, Mona a Century. Ty již vyžadují řidičské oprávnění na motorku nebo ŘP na automobil skupiny B.

Samostatnou kapitolu pak představují elektrická vozítka pro seniory či osoby tělesně znevýhodněné, která velmi dostupným způsobem řeší mobilitu osob. Tříkolová nebo čtyřkolová elektrická vozítka Racceway jsou vysoce stabilní, bezpečná a výkonná. Elektrické vozíky jsou osazeny silným, 1000 W motorem a baterií, která umožňuje dojezd až 40 km na jedno dobití.

Ať už se rozhodnete pro elektroskútr, elektrický motocykl nebo vozítko pro osoby zdravotně či pohybově znevýhodněné, se značkou RACCEWAY budete mít to nejlepší.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.