poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Recenze Kulturistika.com prozrazuje, proč nakoupit právě tady

Systematický rozvoj svalstva s cílem zlepšit postavu, zvýšit sílu, vylepšit držení těla a upevnit zdraví je dnes populárnější než kdy dříve. Spousta lidí má posilování jako koníček, další kulturistiku berou vážně a připravují se dokonce na soutěže. I v případě, kdy se jedná pouze o vaše hobby, se však vyplatí investovat do pomůcek, díky nimž se budete cítit lépe. Jde zejména o stravu a doplňky stravy.

Asi si dokážete představit, o čem je řeč. Proteiny, BCAA, kreatin, kloubní výživa, spalovače tuků, ale také vitaminy, činky a stroje či oblečení do fitka. Kde tohle všechno nakupovat? Třeba na Kulturistika.com, e-shopu, který je v provozu již od roku 2004.

 

Více než e-shop pro kulturisty

Na webu ecoblog.cz, kde zpracovávají recenze zdravých, zero waste a bio produktů i e-shopů, kde jsou prodávány, se tentokrát zaměřili právě na zmiňovaný internetový obchod. Recenze Kulturistika.com začíná pozitivně zmíněním toho, že vlastně nejde pouze o e-shop.

Zakladatel Michal Kraml si přál vytvořit internetové médium o silových sportech, fitness, kulturistice i obecně zdravém životním stylu. Tehdy se psal rok 2002. O dva roky později se přidal i e-shop a takový model běží dodnes. Kromě produktů ke koupi tedy na webu najdete velkou spoustu rad, návodů, tipů, triků, článků a také třeba možnost nechat si sestavit jídelníček na míru podle vašich potřeb.

 

Vyzkoušené produkty stály za to

Autor recenze popisuje na Kulturistika.com zkušenost s nákupem proteinu a arašídového másla. Produktů, které pravidelně pořizuje skoro každý, kdo se zajímá o fitness, kulturistiku nebo sporty. Pořídil si konkrétně nativní syrovátkový protein New 100% Whey Protein s příchutí slaný karamel. Chuť mu napoprvé sedla, byl s ním spokojený. Kladný názor má i na arašídové máslo Pumpkin Spice se zajímavou chutí. To mu velmi chutnalo. A ceny? Ty jsou prý nižší ve srovnání s dalšími e-shopy. Určitě tedy není důvod obávat se na nákupu na Kulturistika.com. Už jen díky dlouhé historii a celé komunitě vybudované kolem webu. Nejde jen o nějaký narychlo sestavený e-shop.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.