poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Pro Aging: Zbrzděte stárnutí s citem

 

 

Málokdo vítá vrásky, které odráží, jaký životní styl vedeme a kolik nám je let. Zmrazení v podobě botoxových výplní nebo skalpelu zase není pro každého. Ukážeme vám, jak být pěstěná a krásná i bez invazivních zásahů.

 

Pro Aging – správná péče o pleť

Znáte tvrzení, že jak se o pleť staráte do čtyřicítky, takovou ji budete mít ve stáří? I když projevy každého roku navíc se na pleti objeví dříve, než sfouknete 40 svíček na dortu, přece jen v pokožce ještě docela dobře pracují regenerační procesy, takže si s nějakým nevyspáním, zapomenutím odlíčení apod. poradí a pleť se dostane do normálu. Opticky. I pokožka má však paměť a po oné čtyřicítce všechno může vytanout na povrch. A nyní, co je Pro Aging. Jedná se o komplexní přístup k sobě samým. Nejde pouze o to, čím se namažete na povrchu, ale jedná se o spektrum toho, co dodáváte do těla. Jak se cítíte, protože to vše pak vypluje na povrch a odrazí se na vaší pleti. Jen si vezměte, když jste zamilovaní, prostě záříte. A přitom nezměníte kosmetiku. S tímto tedy souvisí celkový zdravý životní styl. A protože zmiňujeme nitro, vezměte si, jak třeba čistíte pleť. Do hloubky, ale nepoužíváte agresivní prostředky?

 

Jaké produkty jsou dobré pro anti-aging?

Zmínili jsme čištění. Důležité je jít do hloubky, proto spousta výrobců sází na agresivnější jednokrokové přípravky. Ty pak ale často narušují bariéru pokožky a oslabují ji. Ideální je dvoufázová péče, pravidelné čištění ráno a večer. Po probuzení proto můžete použít WHAMISA Čisticí gel, který napěňte s vodou, naneste na tvář i krk. Gel je vypínací, takže vaši pokožku ideálně připraví na den. Abyste ale neměli nepříjemný pocit, použijte WHAMISA Tonikum DEEP RICH, které střídejte s WHAMISA Čisticím pěnovým krémem. A večer? Aplikujte WHAMISA Odličovací olej, kdy zbavíte pleť nečistot. Pak vezměte TB Perlu kyseliny hyaluronové, rozpusťte ve WHAMISA Toniku a zapracujte SKIN BOOSTEREM. Ideální pro noční regeneraci. Dále doporučujeme používat i WHAMISA FRESH Hydratační sérum z opuncie a místo make-upu WHAMISA BIO BB krém, který je sice naprosto krycí, ale neucpává póry. Pořiďte si výbavu na Puredistrict.cz.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.