poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Klinika plastické chirurgie je dostupnější více, než si myslíte

Klinika plastické chirurgie už dávno není pouze pro celebrity. V Česku existuje více než 300 zařízení (státních i soukromých), která se specializují na plastickou chirurgii, a jejich služby jsou dostupné i pro širší veřejnost. Změna nosu, zvětšení či zmenšení prsou, liposukce, nebo třeba důkladné odstranění tetování. Praha, Brno, ale také spousta jiných měst po celé republice dnes hostí řadu vysoce kvalitních klinik, kde za podobné úkony není třeba utrácet statisíce.

 

Klinika plastické chirurgie nejen pro bohaté – operace lze často splácet časem

Nemusíte rozbíjet rodinné prasátko nebo roky šetřit. Mnoho klinik se snaží být pro klienty dostupnější a poskytují operace na bezúročné splátky. Není potřeba k nim dokládat ani žádné výpisy z bank nebo potvrzení od zaměstnavatele. Informace o způsobu splácení uvádějí kliniky většinou na svých webech.

 

 

Plastická operace není jenom o estetice, ale hlavně o zdraví

Důvodem, proč někteří navštíví plastického chirurga, může být zdravotní stav, a ne estetický vzhled. V tom případě zůstane peněženka zavřená, protože výkon po vyřízení nezbytné administrativy uhradí pojišťovna. Jedná se nejčastěji o onkologické pacienty nebo ženy, které mají zdravotní potíže kvůli velkému poprsí. Operaci může provést jakákoliv plastická chirurgie, která má s danou pojišťovnou uzavřenou smlouvu.

 

5 plastických operací, které lékaři provádějí nejčastěji

Mezinárodní společnost pro estetickou plastickou chirurgii (ISAPS) provádí průzkumy v globálním měřítku. Podle její statistiky se plastičtí chirurgové nejčastěji věnují:

  1. operaci prsou
  2. liposukci
  3. operaci očních víček
  4. operaci břicha
  5. operaci nosu

A o tyto zákroky se nezajímají pouze ženy, ale také muži.

 

Kliniky staví na špičkovém týmu a referencích

Pohled na plastické operace se během let změnil a za návštěvu kliniky plastické chirurgie se lidé již nestydí. Do kvalitní kliniky přijedou i zdaleka, už tolik nezáleží, jestli se jedná o kliniku plastické chirurgie Praha, nebo Ostrava. Dobrou vizitkou kliniky je renomovaný plastický chirurg, na kterého si lidé počkají, a také zkušený tým. Pozitivní reference jsou nejlepší reklamou. Chytré kliniky to vědí a snaží se poskytovat služby v co největší kvalitě. Investují do prostředí i do personálu, protože pacienti často hodnotí nejen operaci, ale třeba jak se cítili v přítomnosti sester nebo jaký měli pokoj.

 

4 tipy, jak si vybrat kliniku, která odstraní mindráky a přidá krásu i sebevědomí

Nejlevnější nemusí být nejlepší a nejdražší neznamená vždy nejkvalitnější. Jak si tedy vybrat kliniku, tak abyste byli spokojeni? Tyto tipy vám s výběrem pomohou:

  1. Zjistěte si, jaký zastává klinika přístup a jak funguje její poradenství.
  2. Zajímejte se o zkušenosti lékařů i postupy, které používají.
  3. Najděte si reference.
  4. Zeptejte se, jak probíhá předoperační vyšetření a pooperační péče.

 

Plastická chirurgie nabízí plastiku z tuku i dermatologickou péči

Plastiky už dávno nejsou jen o silikonových implantátech. Lékaři začali postupovat jinak, využívají například i vlastní tuk pacienta. Tělo vlastní tuk přijme dobře, nehrozí alergie nebo jiné komplikace spojené s aplikací cizích látek. Lipofillingem (výplní tukem) se zvětšují prsa, vyplňují rty a vyhlazují vrásky. Kliniky často nabízejí i neinvazivní metody (například aplikaci botulotoxinu nebo injekční lipolýzu) a další zákroky spojené s dermatologií. Reagují tak na konkurenci, jdou s dobou a snaží se pokrýt co největší poptávku. Plastická chirurgie neusíná na vavřínech, ale následuje moderní trendy. Někteří odborníci vidí její budoucnost dokonce ve spojení s roboty.

 

Pokud chcete navštívit kliniku plastické chirurgie, teď už víte, že to nemusí být jen sen. Na financování lze často využít splátkový kalendář nebo můžete zkusit kontaktovat pojišťovnu. Abyste byli spokojeni, nikdy nepodceňte výběr kliniky a hledejte služby na míru.

Uvažujete o plastické operaci, díky které byste se cítili lépe? Napište nám do komentářů, co byste na svém těle plastickou chirurgií změnili!

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.