poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Konec bílých plášťů je tady

A nejen těch. České zdravotnictví konečně zazáří v pestřejších barvách, než tomu bylo doposud, kdy bílou pouze občas „narušila “ typická zdravotnická zelená nebo modrá.

 

Cherokee přináší barvy do ordinací

Americká značka Cherokee přivezla do České republiky unikátní pracovní oděvy pro zdravotnický personál. Kvalitní materiály, především z bavlny, a pohodlné střihy, doplňuje celá škála pestrých barev. Trička, halenky, kalhoty i operační čepice jsou určeny jak ženám, tak mužům. Veškerý sortiment si lze zakoupit pohodlně v e-shopu firmy Medical-uniforms.cz. Střihy bezvadně sedí a velikost si snadno každý vybere díky přehledným tabulkám velikostí.

 

Fonendoskopy jako šperky

V běžném životě jsme zvyklí ladit navzájem oblečení s módními doplňky a šperky. Cherokee nabízí místo šperku fonendoskopy. Velice kvalitní fonendoskop už nemusí být v nudném stříbrném designu. Firma nabízí pestrou barevnou škálu fonendoskopů: růžové, fialové, červené, modré, tyrkysové, zelené, oranžové, a to obvykle hned v několika odstínech té které barvy.

Barevné fonendoskopy tak lze dokonale doladit se zbytkem pestrého zdravotnického oblečení z nabídky Cherokee.

 

Nejen hezké a pestré, ale i mimořádně kvalitní

Fonendoskop musí samozřejmě především plnit účel, ke kterému je určen. Cherokee své designové barevné fonendoskopy nabízí s vylepšeným mechanismem membrány. Ta minimalizuje únik akustiky a zvyšuje tak kvalitu poslechu. Dvojité trubice fonendoskopu jsou bez latexu a jsou vhodné i pro alergiky. Vybrat si lze z levnější i dražší řady fonendoskopů.

Zejména pro ty zdravotníky, kteří kvůli náplni své práci nosí fonendoskop neustále u sebe, bude jeho pestré provedení milým zpestřením každodenních pracovních povinností. A rozhodně zaujme a potěší i pacienty – nejen ty dětské. Být takzvaně „in“ lze teď díky značce Cherokee i ve zdravotnictví.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.